Шашлик з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з овочів ми приготуємо як гарнір до м'яса. Використовувати можна будь-які свіжі овочі - кабачки, болгарський перець, ріпчаста цибуля, помідори. Шампури підійдуть дерев'яні або металеві.
Шашлик з овочів на грилі - відмінний гарнір, який просто приготувати, використовуючи сезонні овочі.
- Кабачки (сквош і цукіні) - 2 штуки (різного кольору)
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/4 чайних ложки
1. Овочі промийте і наріжте, кабачки - кружечками, цибуля розріжте четвертинками, болгарський перець - квадратиками.
2. Посипте нарізані овочі сіллю, перцем і збризніть оливковим маслом.
3. Потім слід нанизувати овочі на шампури або змочені водою або маслом дерев'яні палички. На кінцях повинен бути кабачок.
4. Запікайте шашлик з овочів на грилі, періодично перевертаючи, протягом 12-15 хвилин. Смачного!