Шашлик з мідій на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите морепродукти, приготуйте їх не тільки вдома, але і на природі. Шашлик з мідій на шпажках - відмінна ідея для меню на пікнік. Простий і швидкий рецепт рекомендую на пробу.
Щоб надати мідій пікантності, я пропоную використовувати в маринад часник, помідор і сік лимона. Маринувати морепродукти можна близько 30 хвилин і відразу відправляти на вогонь.
- Мідії - 300 грам
- Помідор - 1/2 штуки
- Сік лимона - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - За смаком
Вимийте і висушіть мідії, підготуйте всі інші інгредієнти.
Помідор подрібніть кубиками і з'єднайте з мідіями.
Додайте часник.
Вичавіть сік лимона.
Додайте подрібнену зелень.
Все акуратно перемішайте. Паралельно в холодній воді замочіть шпажки на 30 хвилин.
Мідії рядок shpazhki.
Вугілля повинні бути середньої температури, не дуже розпечені.
Викладіть мідії на решітку і поставте на мангал. Грати я не закриваю, щоб зручніше було перевертати.
Смажаться мідії швидко, близько 5-7 хвилин. Але важливо частіше їх перевертати.
Смачного!