Шашлик з дичини
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з дичини можна приготувати на осінньої полюванні, якщо вам пощастить потрапити в Жирненький качку, ну ще можна купити качку в магазині або на базарі і відправитися з нею і приправами на природу.
Приготування шашлику з дичини вимагає деякого майстерності. Дичина маринується не менш години, а потім укладається між тонкими шматочками сала як курча тютюну. І ще один секрет - качку густо засипають сухим часником, під салом часник розбухне і буде пузириться. Ось така технологія! Якщо потрапите на полювання і підстеліть дичину, то відмінний рецепт шашлику з дичини у вас вже є! Успіхів і приємного апетиту!
- Качка - 1 штука
- Сало - 300 грам
- Часник сушений - За смаком
- Червоний перець - За смаком
- Східна приправа для птиці - За смаком
- Лимон - 1 штука
Качку посипати спеціями, полити лимоном, натерти сіллю. Сало порізати плоскими шматками.
Сало укласти на дно каструлі і качку розрізати, як курча тютюну, маринувати півгодини.
Приготувати вугілля.
Качку помістити на решітку між шматочками сала.
Качку помістити на вугілля і смажити з двох сторін.
Смажити курку близько години, періодично перевертаючи.
Смачного!