Рецепт Шашлик з дичини фото

Шашлик з дичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Качка
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви, Шашлик

Шашлик з дичини можна приготувати на осінньої полюванні, якщо вам пощастить потрапити в Жирненький качку, ну ще можна купити качку в магазині або на базарі і відправитися з нею і приправами на природу.

Приготування шашлику з дичини вимагає деякого майстерності. Дичина маринується не менш години, а потім укладається між тонкими шматочками сала як курча тютюну. І ще один секрет - качку густо засипають сухим часником, під салом часник розбухне і буде пузириться. Ось така технологія! Якщо потрапите на полювання і підстеліть дичину, то відмінний рецепт шашлику з дичини у вас вже є! Успіхів і приємного апетиту!

  • Качка - 1 штука
  • Сало - 300 грам
  • Часник сушений - За смаком
  • Червоний перець - За смаком
  • Східна приправа для птиці - За смаком
  • Лимон - 1 штука
шашлик з дичини - фото крок 1
Качку посипати спеціями, полити лимоном, натерти сіллю. Сало порізати плоскими шматками.
шашлик з дичини - фото крок 2
Сало укласти на дно каструлі і качку розрізати, як курча тютюну, маринувати півгодини.
шашлик з дичини - фото крок 3
Приготувати вугілля.
шашлик з дичини - фото крок 4
Качку помістити на решітку між шматочками сала.
шашлик з дичини - фото крок 5
Качку помістити на вугілля і смажити з двох сторін.
шашлик з дичини - фото крок 6
Смажити курку близько години, періодично перевертаючи.
шашлик з дичини - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти