SAPS
(покроковий рецепт з фото)
Любителям азіатської кухні дуже рекомендую спробувати приготувати суп САПС в домашніх умовах. Простий, апетитний і дуже цікавий, він вартий того, щоб повторити його на своїй кухні.
Ця страва корейської кухні припаде до смаку всім, хто любить легкі і пікантні супи. Рецепт приготування САПС досить простий, так що навіть новачок на кухні без праці з ним впорається. Головний його секрет в попередньому маринуванні м'яса, так що обов'язково запасіться часом для цього.
- Яловичина - 250 грам
- Капуста - 100-150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
1. Насамперед вимийте і висушіть м'ясо, наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску. Додайте трохи солі, цукру, чорного і червоного перцю. Пропустіть через прес часник і все як слід перемішайте. Приберіть м'ясо в холодильник приблизно на годинку, щоб воно добре промаринувалося.
2. На сковороду з товстим дном викладіть м'ясо і обсмажте на середньому вогні близько 7-10 хвилин. Зверніть увагу, що в цей простий рецепт САПС масло ми не використовуємо.
3. Тим часом очистіть і наріжте невеликими брусочками моркву.
4. Викладіть на сковороду до м'яса і продовжуйте обсмажувати ще хвилин 10.
5. Подрібніть капусту, очистіть і наріжте цибулю. Викладіть на сковороду хвилин на 5-7, періодично помішуючи.
6. Перекладіть обсмажені овочі з м'ясом в сотейник або каструлю. Додайте 1-1.5 літра води. Доведіть до кипіння, приберіть вогонь до мінімуму і млоїте близько 25 хвилин.
7. Візьміть трохи бульйону і додайте борошно. Розмішайте до повного розчинення борошна і вилийте в каструлю. Доведіть знову до кипіння і відразу після можна знімати з вогню.
8. Класичний рецепт САПС передбачає подачу супу разом з рисом, відвареним окремо. Пригощайтеся!