Салатін-Янь
(покроковий рецепт з фото)
Прикраса салатів не знає кордонів, і салат Інь-Янь (правильніше, Інь Ян; ) - один з найбільш оригінальних побачених мною за останній час. Розповідаю, як приготувати цей салат.
Не сумніваюся, що ви напевно бачили й інші версії цього салату. Справа в тому, що головне в цьому салаті - НЕ комбінація якихось конкретних інгредієнтів (як в салаті Олів'є, наприклад), а спосіб прикраси. Тобто, по суті, ви можете готувати абсолютно будь-який салат, але прикрасивши його у формі символу Інь і Ян (для довідки, це має східне походження символ дуалізму людського буття, символ протилежних аспектів єдиної дійсності, символ білого і чорного, добра і зла, чоловіки та жінки, народження і смерті і т.Д., тобто всього протилежного), ми отримуємо безпосередньо салат "інь-Янь" (правильна назва цієї східної концепції - Інь та янь, проте в народі усталене назва салату "інь-Янь" ). Отже, пропоную вашій увазі дуже простий рецепт салату "інь-Янь"!
- Філе куряче відварене - 300 грам
- Яйця - 3 штуки
- Чорнослив - 100 грам
- Сир - 70 грам
- Огірок - 1 штука
- Майонез - - За смаком







