Салат «Париж»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат із серії "на швидку руку" . Можна приготувати салат "париж" і для сімейної вечері, і для будь-якого святкового столу.
Оригінальний салат, який неодмінно порадує вас своїм незаяложені смаком. Для пікантності можна додати до салату 1-2 зубчики часнику, сіль і перець додавайте до смаку. Я сіль взагалі не додаю, так як в опеньках і шинки вже міститься достатня кількість солі, на мій погляд. Поживний і смачний, він ідеально підійде і для різноманітності повсякденного меню, і до приходу несподіваних гостей.
- Квасоля консервована - 150 грам (червона)
- Гриби - 120 грам (опеньки)
- Шинка - 120 грам
- Сир твердий - 120 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками. Моркву натріть на тертці. Обсмажте цибулю з морквою на сковороді до готовності і перекладіть в глибоку миску або салатник.
Додайте квасолю, попередньо злив всю рідину.
Додайте нарізану соломкою шинку.
А також мариновані опеньки, попередньо відкинувши їх на сито.
Додайте тертий на дрібній тертці сир.
Додайте подрібнений кріп і майонез. Перемішайте салат. Якщо солі замало, посолити цей салат за смаком.
Салат "париж" готовий.
Смачного!