Рецепт Рис з томатною пастою фото

Рис з томатною пастою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Це просте, але смачна страва може бути як гарніром, так і повноцінним вечерею. Погляньте на рис по-новому!

Опис приготування:

Такий рис відмінно поєднується практично з будь-якими продуктами. Звичайно, можна просто додати томатну пасту. Але прянощі дуже прикрашають прості страви. Тут все залежить від прянощів! Змінюючи прянощі і приправи, кожен раз будете отримувати новий смак.

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 1/2 пучка
  • Імбир - 1-2 скибочок
  • Перець чилі - За смаком
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
рис з томатною пастою - фото крок 1
Продукти, які знадобляться для приготування страви.
рис з томатною пастою - фото крок 2
Промийте та висушіть зелена цибуля, очистіть імбир і перець чилі. Наріжте все дрібно і прогрійте в маслі до появи яскравого аромату. Немає потреби підрум'янювати овочі.
рис з томатною пастою - фото крок 3
Додайте томатну пасту і паприку. Помішуючи, прогрійте до фарбування масла в червоний колір.
рис з томатною пастою - фото крок 4
Рис добре промийте та висушіть. Додайте рис в сотейник. Перемішуйте, поки рис рівномірно не змішаний з томатною піджаркою. Влийте відміряний окріп, посоліть і варіть рис на середньому вогні до вбирання вільної рідини з поверхні рису. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, прокладете під кришку полотняну серветку і дайте рису приготується ще хвилини 3-4. Потім вимкніть нагрів і залиште рис під кришкою на 10 хвилин.
рис з томатною пастою - фото крок 5
Сервіруйте рис гарячим, посипавши зеленню.

Схожі рецепти