Рецепт Риба під соусом «терияки» фото

Риба під соусом «терияки»
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Для прихильників корисної їжі стане в нагоді рецепт, як приготувати рибу під соусом"Теріякі" , завдяки якому можна надати пікантний смак навіть звичайним продуктам. Робиться все просто і швидко.

Опис приготування:

За допомогою соусу можна зіпсувати або поліпшити будь-яке м'ясо, рибу, овочі та гарніри. Якщо не знаєте, як надати новий смак звичних продуктів, сміливо готуйте цікавий соус. Риба під соусом"Теріякі" має насичений слідкувати-пряний смак. Подаю рибу на овочевій подушці з спаржі з грибами і морквою.

Дивіться, як приготувати пиьу під соусом"Теріякі" .

  • Лосось - 150 грам
  • Ікра лосося - 1 Ст. Ложка
  • Соус «Теріякі» - 4 Ст. Ложки
  • Sparzha - 5 штук
  • Імбир - 15 грам
  • Морквина - 50 грам
  • Гриби - 30 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
риба під соусом
1. Сотейник відправляю на вогонь, кладу шматочок вершкового масла, потім трохи припускають заздалегідь помиту рибу.
риба під соусом
2. Заморожену спаржу відварюю в киплячій підсоленій воді протягом 5-7 хвилин, після цього відправляю на лід, щоб вона не втратила колір.
риба під соусом
3. Чищу і мою морква, нарізаю її у вигляді квіточок. Гриби також мою, потім відварюю все разом в киплячій воді протягом 5-8 хвилин.
риба під соусом
4. У сотейник виливаю масло, в якому обсмажував рибу, і відправляю на вогонь, вливаю соус «Терияки», додаю сік дрібно натертого імбиру.
риба під соусом
5. В 3 столових ложках води розводжу крохмаль, потім тонкою цівкою вливаю його в сотейник.
риба під соусом
6. Відварну спаржу викладаю на тарілку, поверх кладу лосось, прикрашаю його ікрою, морква і цибуля викладаю поруч і поливаю все приготованим соусом. Подаю блюдо горячим, смачного!

Схожі рецепти