Риба на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували приготувати рибу на вогнищі? Якщо ні, обов'язково спробуйте запекти осетра на мангалі. Готується дуже швидко, набагато швидше ніж будь-яке м'ясо. Ідеальний обід / вечеря на природі для компанії.
Кожен пікнік на природі повинен бути особливим. Влаштуйте собі саме такий, подивіться, як приготувати рибу на вогнищі. Риба маринується в дуже ароматному соусі, що звичайно ж впливає на незрівнянний кінцевий смак страви. Осетра подають до столу зі свіжими овочами, без додаткового гарніру. Хай щастить!
- Осетер - 1 штука
- Вино біле - 150 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Перець болгарський - 3 штуки
Обдайте рибу окропом, виріжте ножем шипи, очистіть луску, видаліть хвіст і плавники. Зробіть надріз від голови для хвоста і випатрати рибу. Голову обрізаємо, іншу частину риби промиваємо і обсушуємо.
Для маринаду з'єднуємо: лимонний сік, олія, вино і спеції. Рибу нарізаємо порційними шматочками і заливаємо маринадом на 2 годину.
Нанизуємо рибу на шампури, чергуючи з кільцями болгарського перцю (по бажанню).
Підготуйте мангал з вугіллям оптимальної температури. Помістіть на нього шампури з осетром, смажте, постійно їх перевертаючи. Час приготування риби невелике. Щоб дізнатися, що риба вже готова, відріжте шматочок: він повинен бути білим і виділяти прозору рідину.
Риба подається до столу зі свіжими овочами і келишком улюбленого вина. Смачного!