Рецепт Риба на багатті фото

Риба на багатті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Осетер
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви, Шашлик

Ви пробували приготувати рибу на вогнищі? Якщо ні, обов'язково спробуйте запекти осетра на мангалі. Готується дуже швидко, набагато швидше ніж будь-яке м'ясо. Ідеальний обід / вечеря на природі для компанії.

Кожен пікнік на природі повинен бути особливим. Влаштуйте собі саме такий, подивіться, як приготувати рибу на вогнищі. Риба маринується в дуже ароматному соусі, що звичайно ж впливає на незрівнянний кінцевий смак страви. Осетра подають до столу зі свіжими овочами, без додаткового гарніру. Хай щастить!

  • Осетер - 1 штука
  • Вино біле - 150 мілілітрів
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Перець болгарський - 3 штуки
риба на багатті - фото крок 1
Обдайте рибу окропом, виріжте ножем шипи, очистіть луску, видаліть хвіст і плавники. Зробіть надріз від голови для хвоста і випатрати рибу. Голову обрізаємо, іншу частину риби промиваємо і обсушуємо.
риба на багатті - фото крок 2
Для маринаду з'єднуємо: лимонний сік, олія, вино і спеції. Рибу нарізаємо порційними шматочками і заливаємо маринадом на 2 годину.
риба на багатті - фото крок 3
Нанизуємо рибу на шампури, чергуючи з кільцями болгарського перцю (по бажанню).
риба на багатті - фото крок 4
Підготуйте мангал з вугіллям оптимальної температури. Помістіть на нього шампури з осетром, смажте, постійно їх перевертаючи. Час приготування риби невелике. Щоб дізнатися, що риба вже готова, відріжте шматочок: він повинен бути білим і виділяти прозору рідину.
риба на багатті - фото крок 5
Риба подається до столу зі свіжими овочами і келишком улюбленого вина. Смачного!

Схожі рецепти