Рецепт Ребро фото

Ребро
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня , Східна кухня
М'ясо, Субпродукти, Баранина, Реберця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Кабирга - блюдо з Середньої Азії, воно є у багатьох народів: азербайджанців, казахів і ін. У перекладі кабирга - це бараняча грудинка (реберця). Пропоную приготувати баранячі реберця на сковороді.

Оскільки кабирга - це всього лише баранячі ребра, готувати їх можна з будь-якими овочами. Якщо ви любите погостріше, то можете додати перець чилі. Також прекрасно додати до баранини цибулю і часник.

  • Ребра баранячі - 600 грам
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
ребро - фото крок 1
1. Ребра помийте, обсушити по можливості, розріжте.
ребро - фото крок 2
2. Покладіть в сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте у власному соку. Якщо молодий баранчик, то тушкуйте хвилин 30. Якщо не впевнені, то тушкуйте близько години.
ребро - фото крок 3
3. Перецьь наріжте соломкою.
ребро - фото крок 4
4. Картопля почистіть і наріжте соломкою.
ребро - фото крок 5
5. Коли рідина в сковороді впоратися, обсмажте трохи м'ясо у власному жирі. Додати сіль, поперчіть, додайте перець і обсмажте все разом.
ребро - фото крок 6
6. Посмажте картоплю в іншій сковороді..
ребро - фото крок 7
7. На тарілку викладіть смажену картоплю, на нього - м'ясо з перцем, полийте м'ясним соком. Смачного!

Схожі рецепти