Ребро
(покроковий рецепт з фото)
Кабирга - блюдо з Середньої Азії, воно є у багатьох народів: азербайджанців, казахів і ін. У перекладі кабирга - це бараняча грудинка (реберця). Пропоную приготувати баранячі реберця на сковороді.
Оскільки кабирга - це всього лише баранячі ребра, готувати їх можна з будь-якими овочами. Якщо ви любите погостріше, то можете додати перець чилі. Також прекрасно додати до баранини цибулю і часник.
- Ребра баранячі - 600 грам
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Ребра помийте, обсушити по можливості, розріжте.

2. Покладіть в сковороду, накрийте кришкою і тушкуйте у власному соку. Якщо молодий баранчик, то тушкуйте хвилин 30. Якщо не впевнені, то тушкуйте близько години.

3. Перецьь наріжте соломкою.

4. Картопля почистіть і наріжте соломкою.

5. Коли рідина в сковороді впоратися, обсмажте трохи м'ясо у власному жирі. Додати сіль, поперчіть, додайте перець і обсмажте все разом.

6. Посмажте картоплю в іншій сковороді..

7. На тарілку викладіть смажену картоплю, на нього - м'ясо з перцем, полийте м'ясним соком. Смачного!