Рецепт Рагу (класичний рецепт) фото

Рагу (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Класичний рецепт приготування рагу полягає в наступному: всі інгредієнти ріжуться невеликими шматочками, обсмажуються, а потім гасяться. Овочі можна брати різні, в залежності від уподобань.

Отже, дивіться, як приготувати, рагу (класичний рецепт). Як м'ясної основи я вибрала куряче філе, воно ніжне і швидко готується, а також прекрасно поєднується з овочами. Для класичного рецепту рагу підійде будь-який "молоде" м'ясо. Подається воно як самостійну страву в гарячому вигляді. Часто в рагу додають гриби і ароматні трави, можете і ви спробувати.

  • М'ясо - 500 грам
  • Картопля - 3-5 штук
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Капуста - 1/4 штуки (книга)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів (для обсмажування овочів і м'яса)
  • Зелень - 1 пучок
рагу (класичний рецепт) - фото крок 1
1. Підготуйте м'ясо і овочі. Вимийте м'ясо, обсушити його паперовою серветкою, щоб не стріляла вода в гарячому маслі. Овочі очистіть від шкірки і сполосніть під водою. Для приготування знадобиться одна або кілька сковорідок і казан. Обсмажувати овочі можна по черзі або одночасно на декількох сковорідках. Приступимо.
рагу (класичний рецепт) - фото крок 2
2. Поріжте м'ясо невеликими шматочками, потім обсмажте його на рослинному маслі до появи золотистої скоринки. Доводити м'ясо до готовності не слід, головне - отримати корочку, щоб в процесі гасіння м'ясо не втратило соковитість.
рагу (класичний рецепт) - фото крок 3
3. Цибулю і моркву поріжте, обсмажте на сильному вогні до напівготовності.
рагу (класичний рецепт) - фото крок 4
4. Картопля поріжте на 4-6 частин (в залежності від розміру). Обсмажте на олії до появи скоринки.
рагу (класичний рецепт) - фото крок 5
5. Капусту поріжте невеликими кубиками, за розміром приблизно як картопля. Також обсмажте її до появи красивого кольору.
рагу (класичний рецепт) - фото крок 6
6. Складіть овочі і м'ясо в казан, приправити сіллю, поперчіть, додайте томатну пасту і склянку води. Додайте улюблених спецій і трав. Доведіть до кипіння рагу, тушкуйте його на повільному вогні 30 хвилин.
рагу (класичний рецепт) - фото крок 7
7. У готове рагу додайте дрібно нарізану кріп, подавайте блюдо до столу. Рагу за класичним рецептом готове! Смачного!

Схожі рецепти