Пісні пончики
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні, ароматні і зовсім прості в приготуванні пісні пончики.
Починаємо з приготування опари. Розтираючи дріжджі з цукром, вливаємо теплу воду і всипаємо 1 склянка борошна. Отриману масу розмішуємо і прибираємо в тепле місце. Таким чином тісто почне підніматися. В цей час додаємо сіль, масло і борошно, що залишилося. Все ретельно перемішуємо, маємо отримати м'яке, гладке тісто, який мав би прилипати до рук. Якщо ж все ще липне, варто додати ще трохи борошна. Все назад викладаємо в посуд, накриваємо чистим рушником і прибираємо в тепло. Коли тісто підніметься, починаємо розгортати коржі, кладемо в середину начинку і формуємо у вигляді кульок. Потім вийшло кульки обсмажуємо на добре прогрітому маслі до золотистого кольору. Готові пончики варто викладати на паперовий рушник, щоб зайве масло могло в нього вбратися. Охолоджені пончики можна посипати сахорной пудрою.
Цей рецепт тесту універсальний і підходить для всіх видів начинок.
Приємного вам апетиту!
- Дріжджі - 25 грам
- Вода - 1 Склянка (тепла вода)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 3-3, 5 склянки
Цей рецепт тесту універсальний і підходить для всіх видів начинок.
Приємного вам апетиту!