Пиріг з манки з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати пиріг з манки з яблуками. Для цього знадобляться яблука будь-якого сорту. Плоди з городу гарні, проте підійдуть і звичайні магазинні. Відмінний пиріг до чаю.
Така випічка проста в приготуванні, вона є відмінним варіантом для чаювання! Обов'язково спробуйте цей рецепт, вам точно сподобається незвичайна текстура і ніжний смак цього пирога. Смачного!
- Пшеничне борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Манна крупа - 1 Склянка
- Яблука - 1 кілограм
- Вершкове масло - 150 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 2 щіпки
1
Просіваємо через ситечко борошно. Всипаємо розпушувач. Якщо його немає, можна замінити чайною ложечкою соди. Досипаємо цукровий пісок і манну крупу.
2
Ретельно перемішуємо манну масу.
3
Яблука миємо і трьом на тертці, можна крупно.
4
На вистеленную пергаментом форму, змащену маслом, викладаємо третину нашого тесту. Поливаємо яблучною начинкою і викладаємо ще шар манного тесту. Потім викладаємо залишки яблучної начинки і закриваємо пиріг тістом.
5
Покриваємо пиріг тертим вершковим маслом, воно додасть ніжності і соковитості.
6
Випікаємо пиріг 45 хв. При температурі 180 градусів.