Рецепт Пиріг з фісташкової пастою фото

Пиріг з фісташкової пастою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно , Молочні продукти , Горіхи , Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У скарбничку зі смачними і не дуже складними рецептами домашньої випічки поспішаю запропонувати вам цей варіант, як приготувати пиріг з фісташкової пастою. Апетитний, насичений і ароматний. Раджу!

Опис приготування:

Арахісова паста дуже активно вже використовується нашими господинями, але фісташка також дуже цікава і неймовірно смачна. Якщо ви любите випічку з горіхами, то спробувати цей варіант пирога однозначно варто. Крім фісташок доповнити його можна також сухофруктами або шматочками шоколаду, наприклад.

  • Молоко - 0.5 склянки
  • Борошно - 2.5 склянки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 140 грам
  • Fistashkovaя пасти - 150 грам (подрібнені в блендері фісташки + вода + цукор)
  • Fistashki - 1/2 склянки
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 1
1. Для початку потрібно зайнятися тестом. У теплому молоці розчинити дріжджі і цукор. Через 5-7 хвилин додайте вершкове масло, сіль, просіяне борошно. Ретельно вимішайте, накрийте чистим рушником і залиште підходити в теплому місці.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 2
2. Через пару годин викладіть тісто на робочий стіл і розкачати тонким прямокутником.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 3
3. Розподіліть рівним шаром фісташковий пасту.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 4
4. І присипте подрібненими горіхами.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 5
5. Акуратно згорніть.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 6
6. Кінець палиці робочого столу.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 7
7. Розріжте вздовж навпіл.
пиріг з фісташкової пастою - фото крок 8
8. Сплетіть між собою обидві частини кіскою і викладіть у форму. Якщо форма невелика, розріжте навпіл. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте близько 35-45 хвилин до рум'яності.

Схожі рецепти