Рецепт Pikadilyo фото

Pikadilyo
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Це одне з улюблених страв знаменитого американського письменника Ернеста Хемінгуея. Якщо хочете і ви зробити таке, тоді записуйте рецепт, як приготувати «пікадільо». Смачне і ситне блюдо.

Опис приготування:

По виду блюдо нагадує м'ясне рагу, але по суті його не подають окремо, а з гарніром, наприклад, з пастою або рисом. Можна зробити гостре блюдо, додавши більше гостроти і спецій. Подавайте його гарячим, а якщо не з'їли все, то сміливо відправте на зберігання в холодильник.

  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Червоний перець - 140 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сушений орегано - 1 Чайна ложка
  • Мелений тмин - 1 Чайна ложка
  • Мелена кориця - 1/2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Томати - 200 грам
  • Сухе біле вино - 1/3 склянки
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 1 штука
  • Ізюм - 50 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
Pikadilyo - фото крок 1
1. Наріжте дрібно цибулю, перець, часник. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть овочі.
Pikadilyo - фото крок 2
2. Обсмажуйте овочі, регулярно помішуючи до золотистого кольору.
Pikadilyo - фото крок 3
3. Додайте до овочів в сковороду орегано, кмин, корицю і лавровий лист. Обсмажуйте кілька хвилин, щоб спеції випустили свій аромат.
Pikadilyo - фото крок 4
4. Наріжте дрібно томати і маленьким кубиком картопля. До овочів на сковороду додайте яловичий фарш, розімніть його лопаткою, потім відразу ж томати, картопля, вино, томатну пасту, родзинки і сіль. Накрийте сковороду кришкою і готуйте 15-20 хвилин до м'якості картоплі.
Pikadilyo - фото крок 5
5. Наріжте оливки без кісточок крупно. Підніміть кришку і додайте оливки в сковороду, тушкуйте без кришки, поки більша частина рідини не випарується.
Pikadilyo - фото крок 6
6. Зніміть вміст з вогню, влийте маринад з-під оливок і подавайте блюдо з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти