Рецепт Піца «асорті» фото

Піца «асорті»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Субпродукти, Дріжджове тісто, Помідор, Сосиски, Ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Піца

Цей рецепт присвячується всім тим, хто не уявляє свого життя без піци. У неї входять найсмачніші інгредієнти. Такий універсальний рецепт стане в нагоді вам в різних ситуаціях. Пробуйте!

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати піцу "асорті", то цей рецепт вам допоможе. Це досить просте блюдо. В принципі, начинку ви можете змінювати на свій смотрению, але поєднання грибів з помідорами і м'ясними виробами виходить соковитим і дуже ситним. Прекрасний вечерю для всієї родини.

  • Тісто дріжджове - 500 грам
  • Ковбаса - 200 грам
  • Сосиска - 2 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Сир твердий - 300 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Приправа для піци - За смаком (або суміш трав)
піца
Тісто дістаньте з морозильної камери і дайте йому відтанути при кімнатній температурі. Потім пріпиліте робочу поверхню борошном і розкачати тісто в пласт, попередньо розділивши його на дві частини для зручності.
піца
Грибочки гарненько промийте. Для цього їх краще замочити на короткий період в прохолодній воді, а потім почистити їх ножем. Наріжте їх на шматочки і обсмажте на сковороді до золотистого кольору на рослинній олії.
піца
Наріжте ковбаску, сосиску, помідори, з яких можна попередньо зняти шкірку. Твердий сир натріть на тертці. Ідеально підійде Гауда. Змастіть тісто майонезом і кетчупом. Викладіть начинку і присипте сиром. Також насипте ароматні спеції.
піца
Духовку розігрійте до ста вісімдесяти градусів. Поставте в неї піцу, викладену на змащене маслом деко. Випікайте піцу тридцять п'ять хвилин до повної готовності.

Схожі рецепти