Піца «асорті»
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт присвячується всім тим, хто не уявляє свого життя без піци. У неї входять найсмачніші інгредієнти. Такий універсальний рецепт стане в нагоді вам в різних ситуаціях. Пробуйте!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати піцу "асорті", то цей рецепт вам допоможе. Це досить просте блюдо. В принципі, начинку ви можете змінювати на свій смотрению, але поєднання грибів з помідорами і м'ясними виробами виходить соковитим і дуже ситним. Прекрасний вечерю для всієї родини.
- Тісто дріжджове - 500 грам
- Ковбаса - 200 грам
- Сосиска - 2 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Сир твердий - 300 грам
- Печериці - 400 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Приправа для піци - За смаком (або суміш трав)
Тісто дістаньте з морозильної камери і дайте йому відтанути при кімнатній температурі. Потім пріпиліте робочу поверхню борошном і розкачати тісто в пласт, попередньо розділивши його на дві частини для зручності.
Грибочки гарненько промийте. Для цього їх краще замочити на короткий період в прохолодній воді, а потім почистити їх ножем. Наріжте їх на шматочки і обсмажте на сковороді до золотистого кольору на рослинній олії.
Наріжте ковбаску, сосиску, помідори, з яких можна попередньо зняти шкірку. Твердий сир натріть на тертці. Ідеально підійде Гауда. Змастіть тісто майонезом і кетчупом. Викладіть начинку і присипте сиром. Також насипте ароматні спеції.
Духовку розігрійте до ста вісімдесяти градусів. Поставте в неї піцу, викладену на змащене маслом деко. Випікайте піцу тридцять п'ять хвилин до повної готовності.