Рецепт Печінка під вершковим соусом фото

Печінка під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Субпродукти трохи складніше в приготуванні, ніж м'ясо. Але результат вартий витрачених сил і часу, тому що страви виходять дуже смачними. Пропоную приготувати печінку під ніжним соусом.

Печінка - дуже корисний субпродукт. Вона містить багато вітамінів і мікроелементів, які сприяють правильному функціонуванню всіх систем нашого організму. Щоб надати приємний смак і аромат страв з печінки, можна використовувати різні спеції. Я вважаю за краще додавати суміші трав: італійські, прованські, sredizemnomorskie. Завдяки їм печінка набуває вишуканий смак і неповторний аромат. Навіть ті, хто не особливо любить її їсти, будуть в захваті від такого блюда. Далі я докладно розповім, як приготувати печінку під вершковим соусом з моїм рецептом. Головне - використовувати свіжі і якісні продукти, тоді відмінний результат вам гарантований. Приступимо!

  • Печінка свиняча - 300 грам
  • Крем - 3-4 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 щіпка
печінка під вершковим соусом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Печінка очистіть від плівок і всіх зайвих частин.
печінка під вершковим соусом - фото крок 2
Печінка поріжте на скибочки товщиною приблизно в сантиметр. Можете за годину до готування замочити порізану печінку в молоці, щоб прибрати гіркоту.
печінка під вершковим соусом - фото крок 3
У сковороду налийте олію, Відведіть туди порізану печінку. Обсмажте її до рум'яної скоринки. Потім додайте сметану і томатну пасту, Тушіте 10 хвилин під закритою кришкою на слабкому вогні. В кінці приготування посоліть, додайте спеції (чорний мелений перець, мускатний горіх, кардамон, сушені трави).
печінка під вершковим соусом - фото крок 4
Печінка під вершковим соусом готова. Подавайте її як доповнення до гарніру з товченого картоплі. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти