Печінка під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Субпродукти трохи складніше в приготуванні, ніж м'ясо. Але результат вартий витрачених сил і часу, тому що страви виходять дуже смачними. Пропоную приготувати печінку під ніжним соусом.
Печінка - дуже корисний субпродукт. Вона містить багато вітамінів і мікроелементів, які сприяють правильному функціонуванню всіх систем нашого організму. Щоб надати приємний смак і аромат страв з печінки, можна використовувати різні спеції. Я вважаю за краще додавати суміші трав: італійські, прованські, sredizemnomorskie. Завдяки їм печінка набуває вишуканий смак і неповторний аромат. Навіть ті, хто не особливо любить її їсти, будуть в захваті від такого блюда. Далі я докладно розповім, як приготувати печінку під вершковим соусом з моїм рецептом. Головне - використовувати свіжі і якісні продукти, тоді відмінний результат вам гарантований. Приступимо!
- Печінка свиняча - 300 грам
- Крем - 3-4 Ст. Ложок
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 щіпка