Пальчики з повидлом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий рецепт смачного поживного страви. Необхідні продукти: кефір і повидло з абрикосів. Знадобиться менше години, щоб ваша сім'я за обидві щоки наминали смачні пальчики з повидлом.
Для того щоб приготувати пальчики з абрикосовим повидлом, необхідно мати в будинку невеликий обсяг продуктів і трохи більше півгодини вільного часу. Десерт готується дуже швидко, для приготування немає необхідності мати кулінарні навички. Результат перевершить всі очікування. "пальчики" з абрикосовим повидлом дуже смачні, повне вітамінів абрикосове варення буде корисною підтримкою для здоров'я членів сім'ї.
- Борошно пшеничне - 3, 5 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Маргарин - 100 грам
- Більш видно абрикосово - 200 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Куряче яйце - За смаком (для змащення "пальчиків" )
- Олія соняшникова - За смаком (змастити форму)
1. Перш ніж розібратися, як приготувати пальчики з повидлом, розігрійте маргарин до кімнатної температури. У ємність насипте борошно, поріжте маргарин на кубики.
2. Ретельно перетріть руками інгредієнти, в мисці повинна вийти дрібна суміш шматочків маргарину.
3. Додайте в отриману суміш трохи цукру, соди, влийте кефір. Соду попередньо погасіть укусом.
4. Добре вимісити тісто. Для приготування тіста кожен раз може знадобитися різна кількість борошна, все залежить від тесту.
5. Розділіть тісто на три частини. Розкачайте кожен шматочок в тонкий корж.
6. Присипте корж цукром.
7. Поділіть круглий корж на кілька частин. З 2, потім 8, потім 16 частин, кожна з яких нагадує сегмент. На кожен шматок тіста покладіть трохи повидла, близько чайної ложки.
8. Поверніть шматок тіста в барильце. Почніть роботи з широкого краю.
9. Пергаментний папір просочіть жиром, можна використовувати рослинне масло. Для краси зверху "пальчик" змастіть яйцем.
10. Випікають "пальчики" в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці. Час приготування в духовці - близько 25 хвилин. Остаточний результат: золотисті і рум'яні "пальчики", аромат від яких заповнить весь будинок.