Пальчики з повидлом

Пальчики з повидлом
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Пропоную простий рецепт смачного поживного страви. необхідні продукти: кефір і повидло з абрикосів. Знадобиться менше години, щоб ваша сім'я за обидві щоки наминали смачні пальчики з повидлом.

опис приготування:

Для того щоб приготувати пальчики з абрикосовим повидлом, необхідно мати в будинку невеликий обсяг продуктів і трохи більше півгодини вільного часу. Десерт готується дуже швидко, для приготування немає необхідності мати кулінарні навички. Результат перевершить всі очікування. & Quot; Пальчики" з абрикосовим повидлом дуже смачні, повне вітамінів абрикосове варення буде корисною підтримкою для здоров'я членів сім'ї.

  • Борошно пшеничне— 3,5 склянки
  • кефір— 1 Склянка
  • маргарин— 100 грам
  • Більш видно абрикосово— 200 грам
  • сода— 0,5 чайних ложки
  • Куряче яйце— За смаком(для змащення "; пальчиків ";)
  • Олія соняшникова— За смаком(змастити форму)
Пальчики з повидлом - фото крок 1 1. Перш ніж розібратися, як приготувати пальчики з повидлом, розігрійте маргарин до кімнатної температури. У ємність насипте борошно, поріжте маргарин на кубики.

Пальчики з повидлом - фото крок 2 2. Ретельно перетріть руками інгредієнти, в мисці повинна вийти дрібна суміш шматочків маргарину.

Пальчики з повидлом - фото крок 3 3. Додайте в отриману суміш трохи цукру, соди, влийте кефір. Соду попередньо погасіть укусом.

Пальчики з повидлом - фото крок 4 4. Добре вимісити тісто. Для приготування тіста кожен раз може знадобитися різна кількість борошна, все залежить від тесту.

Пальчики з повидлом - фото крок 5 5. Розділіть тісто на три частини. Розкачайте кожен шматочок в тонкий корж.

Пальчики з повидлом - фото крок 6 6. Присипте корж цукром.

Пальчики з повидлом - фото крок 7 7. Поділіть круглий корж на кілька частин. з 2, потім 8, потім 16 частин, кожна з яких нагадує сегмент. На кожен шматок тіста покладіть трохи повидла, близько чайної ложки.

Пальчики з повидлом - фото крок 8 8. Поверніть шматок тіста в барильце. Почніть роботи з широкого краю.

Пальчики з повидлом - фото крок 9 9. Пергаментний папір просочіть жиром, можна використовувати рослинне масло. Для краси зверху "; пальчик" змастіть яйцем.

Пальчики з повидлом - фото крок 10 10. Випікають "; пальчики" в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці. Час приготування в духовці - близько 25 хвилин. остаточний результат: золотисті і рум'яні "; пальчики ";, аромат від яких заповнить весь будинок.

Схожі рецепти

Млинці з повидлом

Млинці з повидлом

Для млинчиків можна взяти свій улюблений рецепт, якщо ні, із задоволенням поділюся своїм. Повидло може бути будь-який, головне — густе, я вибрала яблучне. опис приготування: Приготуємо традиційне млинцеве тісто, піджаримо тонкі млинці і змажемо їх повидлом. Загорнемо млинці з повидлом конверти...

читати далі
Булочка с повидлом

Булочка с повидлом

Хочете чогось солоденького до чаю? Тоді пропоную вам відмінну ідею, просту і завжди вдалу. апетитна, повітряна дріжджова булочка з повидлом в домашніх умовах. готуємо? опис приготування: Цей нескладний варіант, як приготувати булочку з повидлом, стане справжньою знахідкою для тих, хто любить д...

читати далі
Булочки з повидлом з дріжджового тіста

Булочки з повидлом з дріжджового тіста

рецепт, як приготувати булочки з повидлом з дріжджового тіста, відмінно підійде, якщо ви хочете спекти щось смачне до чаю для своєї сім'ї або до приходу друзів. вони ніжні, м'які і ароматні. опис приготування: Дріжджові булочки можна зробити з абсолютно будь-яким повидлом або будь-якою начинко...

читати далі
Булочки з повидлом в духовці

Булочки з повидлом в духовці

Розповім вам сьогодні, як приготувати булочки з повидлом в духовці. смачні, пишні, ніжні. Вони ніби прямо з пекарні! Обов'язково вам сподобаються, рекомендую спробувати і переконатися! опис приготування: Такий класичний рецепт булочок з повидлом в духовці обов'язково припаде до душі всім тим, ...

читати далі
Булочки-роли з яблучним повидлом

Булочки-роли з яблучним повидлом

Такі булочки найчастіше готують з корицею і цукром. Родзинка цього рецепта - яблучне повидло, яким змащують пласт тесту. дивіться рецепт! опис приготування: ніжні, м'які, повітряні, солодкі булочки з приємною кислинкою яблука. До речі, яблучне повидло можна замінити абрикосовим або сливовим. Х...

читати далі