Рецепт Окрошка з хріном фото

Окрошка з хріном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Хрін
Пісні страви
На обід
Супи , Гірке , Холодні супи , Окрошка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Хрін - ядрений, запашний, найкраща приправа для будь-якої страви. З ним виходить відмінна свіженька окрошка! Любителі гострих відчуттів будуть в захваті! поділюся, як його швидко приготувати.

Опис приготування:

По перше, якщо у вас є корінь хрону, то його, безумовно, треба натерти. Подбайте про засоби захисту - рукавичках, окулярах. Покупної використовувати не раджу, але, якщо іншого виходу немає, то обов'язково подивіться, яке процентний вміст хрону в"хроні" . Отже, розповідаю, як зробити окрошку з хріном.

1. Варимо картоплю. Потім охолоджуємо.

2. Відварюємо яйця круто і також охолоджуємо в холодній воді.

3. Тим часом беремося за овочі - редиску, зелена цибуля і огірок. Промийте, якщо вона очистіть і наріжте огірок кубиками, а редиску - півкільцями. Цибулю дрібно порубати.

4. Дрібно наріжте ковбасу і остиглі картоплю і яйця невеликими кубиками.

5. Інгредієнти перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і залийте квасом.

6. Додайте хрін і акуратно, але ретельно перемішайте. Спробуйте і додайте того, що, на вашу думку, не вистачає.

Подавайте зі сметаною. Смачного!

  • Варена ковбаса - 200 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Rediska (пучок) - 1 штука
  • Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Тертий хрін - 2 чайних ложки
  • Квас - 1 літр
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний мелений перець - - За смаком
По перше, якщо у вас є корінь хрону, то його, безумовно, треба натерти. Подбайте про засоби захисту - рукавичках, окулярах. Покупної використовувати не раджу, але, якщо іншого виходу немає, то обов'язково подивіться, яке процентний вміст хрону в"хроні" . Отже, розповідаю, як зробити окрошку з хріном.

1. Варимо картоплю. Потім охолоджуємо.

2. Відварюємо яйця круто і також охолоджуємо в холодній воді.

3. Тим часом беремося за овочі - редиску, зелена цибуля і огірок. Промийте, якщо вона очистіть і наріжте огірок кубиками, а редиску - півкільцями. Цибулю дрібно порубати.

4. Дрібно наріжте ковбасу і остиглі картоплю і яйця невеликими кубиками.

5. Інгредієнти перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і залийте квасом.

6. Додайте хрін і акуратно, але ретельно перемішайте. Спробуйте і додайте того, що, на вашу думку, не вистачає.

Подавайте зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти