Окрошка з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Хрін - ядрений, запашний, найкраща приправа для будь-якої страви. З ним виходить відмінна свіженька окрошка! Любителі гострих відчуттів будуть в захваті! поділюся, як його швидко приготувати.
По перше, якщо у вас є корінь хрону, то його, безумовно, треба натерти. Подбайте про засоби захисту - рукавичках, окулярах. Покупної використовувати не раджу, але, якщо іншого виходу немає, то обов'язково подивіться, яке процентний вміст хрону в "хроні" . Отже, розповідаю, як зробити окрошку з хріном.
1. Варимо картоплю. Потім охолоджуємо.
2. Відварюємо яйця круто і також охолоджуємо в холодній воді.
3. Тим часом беремося за овочі - редиску, зелена цибуля і огірок. Промийте, якщо вона очистіть і наріжте огірок кубиками, а редиску - півкільцями. Цибулю дрібно порубати.
4. Дрібно наріжте ковбасу і остиглі картоплю і яйця невеликими кубиками.
5. Інгредієнти перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і залийте квасом.
6. Додайте хрін і акуратно, але ретельно перемішайте. Спробуйте і додайте того, що, на вашу думку, не вистачає.
Подавайте зі сметаною. Смачного!
- Варена ковбаса - 200 грам
- Картопля - 2 штуки
- Rediska (пучок) - 1 штука
- Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Тертий хрін - 2 чайних ложки
- Квас - 1 літр
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
1. Варимо картоплю. Потім охолоджуємо.
2. Відварюємо яйця круто і також охолоджуємо в холодній воді.
3. Тим часом беремося за овочі - редиску, зелена цибуля і огірок. Промийте, якщо вона очистіть і наріжте огірок кубиками, а редиску - півкільцями. Цибулю дрібно порубати.
4. Дрібно наріжте ковбасу і остиглі картоплю і яйця невеликими кубиками.
5. Інгредієнти перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і залийте квасом.
6. Додайте хрін і акуратно, але ретельно перемішайте. Спробуйте і додайте того, що, на вашу думку, не вистачає.
Подавайте зі сметаною. Смачного!