Рецепт Набивання на мантію фото

Набивання на мантію
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Зібралися готувати манти, але не знаєте специфіки приготування м'ясної складової цієї страви? Не хвилюйтесь: цей рецепт фаршу на манти допоможе вам розібратися, як зробити начинку для мантів.

Опис приготування:

По суті, в приготуванні фаршу для мантів наша головна задача - зробити так, щоб наші манти вийшли соковитими, зрештою богомол - це не просто великі пельмені Вони мають інший смак, готувати фарш на манти потрібно по-іншому. Кожен узбек знає, що головний секрет - саме в приготуванні фаршу, т.К. Тісто використовується звичайне пельменное. Так що, щоб страва вийшла дійсно смачним, потрібно докласти зусиль і приготувати фарш на манти за цим рецептом:

1. Секрет перший - м'ясо будемо не крутити на м'ясорубці, а різати на маленькі шматочки ножем. Щоб це вийшло легше, м'ясо можна трохи потримати в морозилці перед нарізкою. Скидаємо все в одну миску.

2. Наступний секрет - у великій кількості лука. Дрібно шаткуємо його, солимо, перчим, і мнемо руками до виділення соку. Додаємо до м'яса, перемішуємо. На цьому етапі приготування фаршу на манти також можна додати моркву, базилік, зелень, або інші спеції - на що вже вистачить фантазії

3. І ще один секрет феєричною соковитості мантів - кабачок! Його ми ріжемо кубиками, але додаємо не в сам фарш, а вже безпосередньо при ліпленні мантів.

Тому просто перед ліпленням ставимо поруч дві миски - з різаним кабачком і фаршем, і в кожен з мантів по черзі кладемо фарш і кабачок.

Впевнена, якщо ви приготуєте фарш на манти в домашніх умовах за цим рецептом, ви зрозумієте, що справжні манти - це дійсно святкова страва Удачі!


  • Свинина - 500 грам
  • Яловичина - 200 грам
  • Цибуля - 5 штук
  • Кабачок - 1 штука
По суті, в приготуванні фаршу для мантів наша головна задача - зробити так, щоб наші манти вийшли соковитими, зрештою богомол - це не просто великі пельмені Вони мають інший смак, готувати фарш на манти потрібно по-іншому. Кожен узбек знає, що головний секрет - саме в приготуванні фаршу, т.К. Тісто використовується звичайне пельменное. Так що, щоб страва вийшла дійсно смачним, потрібно докласти зусиль і приготувати фарш на манти за цим рецептом:

1. Секрет перший - м'ясо будемо не крутити на м'ясорубці, а різати на маленькі шматочки ножем. Щоб це вийшло легше, м'ясо можна трохи потримати в морозилці перед нарізкою. Скидаємо все в одну миску.

2. Наступний секрет - у великій кількості лука. Дрібно шаткуємо його, солимо, перчим, і мнемо руками до виділення соку. Додаємо до м'яса, перемішуємо. На цьому етапі приготування фаршу на манти також можна додати моркву, базилік, зелень, або інші спеції - на що вже вистачить фантазії

3. І ще один секрет феєричною соковитості мантів - кабачок! Його ми ріжемо кубиками, але додаємо не в сам фарш, а вже безпосередньо при ліпленні мантів.

Тому просто перед ліпленням ставимо поруч дві миски - з різаним кабачком і фаршем, і в кожен з мантів по черзі кладемо фарш і кабачок.

Впевнена, якщо ви приготуєте фарш на манти в домашніх умовах за цим рецептом, ви зрозумієте, що справжні манти - це дійсно святкова страва Удачі!

Схожі рецепти