Набивання на мантію
(покроковий рецепт з фото)
Зібралися готувати манти, але не знаєте специфіки приготування м'ясної складової цієї страви? Не хвилюйтесь: цей рецепт фаршу на манти допоможе вам розібратися, як зробити начинку для мантів.
По суті, в приготуванні фаршу для мантів наша головна задача - зробити так, щоб наші манти вийшли соковитими, зрештою богомол - це не просто великі пельмені Вони мають інший смак, готувати фарш на манти потрібно по-іншому. Кожен узбек знає, що головний секрет - саме в приготуванні фаршу, т.К. Тісто використовується звичайне пельменное. Так що, щоб страва вийшла дійсно смачним, потрібно докласти зусиль і приготувати фарш на манти за цим рецептом:
1. Секрет перший - м'ясо будемо не крутити на м'ясорубці, а різати на маленькі шматочки ножем. Щоб це вийшло легше, м'ясо можна трохи потримати в морозилці перед нарізкою. Скидаємо все в одну миску.
2. Наступний секрет - у великій кількості лука. Дрібно шаткуємо його, солимо, перчим, і мнемо руками до виділення соку. Додаємо до м'яса, перемішуємо. На цьому етапі приготування фаршу на манти також можна додати моркву, базилік, зелень, або інші спеції - на що вже вистачить фантазії
3. І ще один секрет феєричною соковитості мантів - кабачок! Його ми ріжемо кубиками, але додаємо не в сам фарш, а вже безпосередньо при ліпленні мантів.
Тому просто перед ліпленням ставимо поруч дві миски - з різаним кабачком і фаршем, і в кожен з мантів по черзі кладемо фарш і кабачок.
Впевнена, якщо ви приготуєте фарш на манти в домашніх умовах за цим рецептом, ви зрозумієте, що справжні манти - це дійсно святкова страва Удачі!
- Свинина - 500 грам
- Яловичина - 200 грам
- Цибуля - 5 штук
- Кабачок - 1 штука
1. Секрет перший - м'ясо будемо не крутити на м'ясорубці, а різати на маленькі шматочки ножем. Щоб це вийшло легше, м'ясо можна трохи потримати в морозилці перед нарізкою. Скидаємо все в одну миску.
2. Наступний секрет - у великій кількості лука. Дрібно шаткуємо його, солимо, перчим, і мнемо руками до виділення соку. Додаємо до м'яса, перемішуємо. На цьому етапі приготування фаршу на манти також можна додати моркву, базилік, зелень, або інші спеції - на що вже вистачить фантазії
3. І ще один секрет феєричною соковитості мантів - кабачок! Його ми ріжемо кубиками, але додаємо не в сам фарш, а вже безпосередньо при ліпленні мантів.
Тому просто перед ліпленням ставимо поруч дві миски - з різаним кабачком і фаршем, і в кожен з мантів по черзі кладемо фарш і кабачок.
Впевнена, якщо ви приготуєте фарш на манти в домашніх умовах за цим рецептом, ви зрозумієте, що справжні манти - це дійсно святкова страва Удачі!