Рецепт Маринад для шашликів зі свинини фото

Маринад для шашликів зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Часник , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У літню пору пікніки - кращий спосіб провести вихідні. Якщо ви як раз збираєтеся і шукайте нові ідеї, як приготувати маринад для шашликів зі свинини, тоді на мій рецепт варто звернути увагу.

Опис приготування:

Варіантів маринаду існує безліч, і, щоб знайти свій ідеальний смак, потрібно експериментувати. Я хочу поділитися ідеєю швидкої, простий і справді, як на мене, вдалою. Крім класичних солі і перцю, я не раджу додавати спеції, щоб не перебивати смак м'яса. А ось часник і цибулю підійдуть ідеально. Особливу пікантність свинині додасть невелика кількість червоного вина. Спробуйте!

  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Червоне вино - 50 мілілітрів
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Свинина - 1, 5 кілограма
маринад для шашликів зі свинини - фото крок 1
1. Свинину вимийте, обсушити, наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску.
маринад для шашликів зі свинини - фото крок 2
2. Додайте сіль і перець, пропущений через прес часник і нарізану скибочками цибулю.
маринад для шашликів зі свинини - фото крок 3
3. Влийте трохи оливкового (або будь-якого іншого) масла.
маринад для шашликів зі свинини - фото крок 4
4. І червоного вина.
маринад для шашликів зі свинини - фото крок 5
5. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися. Я вважаю за краще залишати на ніч.

Схожі рецепти