Маринад для шашликів зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
У літню пору пікніки - кращий спосіб провести вихідні. Якщо ви як раз збираєтеся і шукайте нові ідеї, як приготувати маринад для шашликів зі свинини, тоді на мій рецепт варто звернути увагу.
Варіантів маринаду існує безліч, і, щоб знайти свій ідеальний смак, потрібно експериментувати. Я хочу поділитися ідеєю швидкої, простий і справді, як на мене, вдалою. Крім класичних солі і перцю, я не раджу додавати спеції, щоб не перебивати смак м'яса. А ось часник і цибулю підійдуть ідеально. Особливу пікантність свинині додасть невелика кількість червоного вина. Спробуйте!
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Червоне вино - 50 мілілітрів
- Часник - 4-6 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Свинина - 1, 5 кілограма
1. Свинину вимийте, обсушити, наріжте середніми шматочками і викладіть в глибоку миску.
2. Додайте сіль і перець, пропущений через прес часник і нарізану скибочками цибулю.
3. Влийте трохи оливкового (або будь-якого іншого) масла.
4. І червоного вина.
5. Все ретельно перемішайте і залиште маринуватися. Я вважаю за краще залишати на ніч.