Маринад для баранини
(покроковий рецепт з фото)
Зібралися маринувати баранину для шашлику або щоб запекти в духовці? чудесно! Напевно вам стане в нагоді цей рецепт, адже м'ясо мариноване таким способом виходить чудово смачним!
Приготуємо маринад для баранини в домашніх умовах. Нічого складного в приготуванні маринаду нету! Вам знадобиться ступа для того, щоб подрібнити зиру і Часникодавилка для подрібнення часнику. В приготованому маринаді можна замаринувати баранину для шашлику або запікання. Гарного вам дня!
- Масло оливкове - 5 Ст. Ложок
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Засипаємо в ступку зиру.
Постарайтеся якомога дрібніше її розтовкти.
У глибоку миску вливаємо оливкову олію, додаємо зіру і пропущений через прес часник.
Видавіть в мисочку сік половинки лимона.
Додайте сіль і перець, ретельно перемішайте.
Маринад готовий!