М'ясо на решітці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 0 хв.
М'ясо на решітці в духовці можна готувати, коли дачний сезон закінчився, настали холоди, як спогад про літо. Насправді м'ясо на решітці в духовці можна готувати цілий рік. Смачно!
Опис приготування:
М'ясо на решітці в духовці виходить з легкої карамельної скоринкою, тому, що в маринад входить мед. Якщо у вас немає меду можна замінити його цукром, краще коричневим цукром. Маринад робіть по своєму смаку, в ідеалі він повинен бути кисло-солодким. Пам'ятайте, чим довше маринується м'ясо, тим ніжніше і м'якше воно буде. М'ясо обов'язково переверніть, коли будете пекти його на решітці. Успіхів і приємного апетиту!
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1/2 склянки
- Вино червоне - 1/2 склянки
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Свинина - 600-800 грам
- Соус гострий - 2 Ст. Ложки
Змішати всі інгредієнти рецепту, крім свинини.
Свинину порізати на порційні шматки.
Шматочки м'яса замочити в соусі.
Якщо є можливість маринують м'ясо 6-8 годин.
Деко застеліть фольгою, покладіть м'ясо на решітку.
Запікайте м'ясо 40 хвилин при 170 градусах.
Готове м'ясо перед подачею можна порізати на шматочки.
М'ясо подайте з рисом. Смачного!