Лобіо м'ясне
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне грузинське блюдо з квасолі вразить вас своїм прекрасним смаком і ароматом. Існує безліч різних варіацій приготування лобіо, в цьому рецепті використовується яловичина.
Страва, яке відмінно підійде для обіду або вечері в сімейному колі. Розповім вам, як приготувати лобіо м'ясне в домашніх умовах. Для початку необхідно замочити квасолю в холодній воді, як правило це займає 5-6 годин, можна і на ніч. Замочений квасоля відварюється до готовності, а потім гаситися з яловичиною, цибулею і помідорами на сковороді. Спеції додавайте до смаку, я використовував сіль, кінза і орегано. Хай щастить!
- Яловичина - 700 грам
- Квасоля - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Помідори - 600 грам
- Часник - 4 зубчики
- Braai - За смаком
- Кріп - За смаком
- Орегано - За смаком
- Сіль - За смаком
Попередньо замочіть квасолю в холодній воді. Потім потрібно її зварити. Готову квасолю розімніть ложкою.
Яловичину поріжте на дрібні шматочки.
Далі потрібно згасити яловичину в сковороді в соняшниковій олії, це займе близько 20 хвилин.
Дрібно наріжте цибулю.
До яловичині додайте цибулю, тушкуйте до готовності м'яса.
Лук стане золотистим і ароматним.
Обдайте помідори окропом, потім помістіть в холодну воду. За допомогою цієї нехитрої процедури легко видаляється шкірка.
Поріжте помідори кубиками і додайте до м'яса.
Тепер додаємо дрібно нарізаний часник і зелень. tusim 10 хвилин.
Кладемо до інших інгредієнтів квасоля, перемішуємо. Тушкуємо ще 5 хвилин.
Зніміть блюдо з вогню і дайте лобіо настоятися 15 хвилин під кришкою. Смачного!