Рецепт Лобіо м'ясне фото

Лобіо м'ясне
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційне грузинське блюдо з квасолі вразить вас своїм прекрасним смаком і ароматом. Існує безліч різних варіацій приготування лобіо, в цьому рецепті використовується яловичина.

Опис приготування:

Страва, яке відмінно підійде для обіду або вечері в сімейному колі. Розповім вам, як приготувати лобіо м'ясне в домашніх умовах. Для початку необхідно замочити квасолю в холодній воді, як правило це займає 5-6 годин, можна і на ніч. Замочений квасоля відварюється до готовності, а потім гаситися з яловичиною, цибулею і помідорами на сковороді. Спеції додавайте до смаку, я використовував сіль, кінза і орегано. Хай щастить!

  • Яловичина - 700 грам
  • Квасоля - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Помідори - 600 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Braai - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Сіль - За смаком
лобіо м'ясне - фото крок 1
Попередньо замочіть квасолю в холодній воді. Потім потрібно її зварити. Готову квасолю розімніть ложкою.
лобіо м'ясне - фото крок 2
Яловичину поріжте на дрібні шматочки.
лобіо м'ясне - фото крок 3
Далі потрібно згасити яловичину в сковороді в соняшниковій олії, це займе близько 20 хвилин.
лобіо м'ясне - фото крок 4
Дрібно наріжте цибулю.
лобіо м'ясне - фото крок 5
До яловичині додайте цибулю, тушкуйте до готовності м'яса.
лобіо м'ясне - фото крок 6
Лук стане золотистим і ароматним.
лобіо м'ясне - фото крок 7
Обдайте помідори окропом, потім помістіть в холодну воду. За допомогою цієї нехитрої процедури легко видаляється шкірка.
лобіо м'ясне - фото крок 8
Поріжте помідори кубиками і додайте до м'яса.
лобіо м'ясне - фото крок 9
Тепер додаємо дрібно нарізаний часник і зелень. tusim 10 хвилин.
лобіо м'ясне - фото крок 10
Кладемо до інших інгредієнтів квасоля, перемішуємо. Тушкуємо ще 5 хвилин.
лобіо м'ясне - фото крок 11
Зніміть блюдо з вогню і дайте лобіо настоятися 15 хвилин під кришкою. Смачного!

Схожі рецепти