Рецепт Лечо з перцю фото

Лечо з перцю
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Лечо

Перець має унікальний смак, який дуже збуджує апетит! Лечо з перцю хочеться завжди і багато. Тому варто витратити час, щоб мати під рукою цю просту і всіма улюблену закуску.

У вас вийде приблизно 6 літрів смачного лечо! Цей рецепт лечо з перцю - дуже простий, і навіть якщо ви готуєте лечо вперше, у вас обов'язково все вийде. Раджу використовувати для приготування лечо перець різного кольору. Взимку порадіє не тільки ваш шлунок, але і очей. Смачного!

  • Болгарський перець - 3, 5 кілограма
  • Помідорний сік - 3 L
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 100 мілілітрів
  • Оцет 9-проц. - 100 мілілітрів
  • Чорний перець горошком - 4 чайних ложки
  • Лавровий лист - 4 штуки
лечо з перцю - фото крок 1
1. Готуємо помідорні масу або томатний сік. Для цього очищаємо від шкірки і плодоніжки помідори (попередньо обливши їх окропом), пропускаємо через м'ясорубку або рубаємо блендером. Ставимо на середній вогонь, додаємо приправи і доводимо до кипіння.
лечо з перцю - фото крок 2
2. Промийте і очистіть болгарський перець, наріжте середньої соломкою.
лечо з перцю - фото крок 3
3. Болгарський перець додайте в помідорні масу зі спеціями і варіть протягом 35-40 хвилин.
лечо з перцю - фото крок 4
4. Лечо розлийте по попередньо простерилизованнимбанкам, закатати і кутайте в ковдру. Остигнули банки з лечо з перцю зберігайте в темному, прохолодному місці.

Схожі рецепти