Лечо з перцю
(покроковий рецепт з фото)
Перець має унікальний смак, який дуже збуджує апетит! Лечо з перцю хочеться завжди і багато. Тому варто витратити час, щоб мати під рукою цю просту і всіма улюблену закуску.
У вас вийде приблизно 6 літрів смачного лечо! Цей рецепт лечо з перцю - дуже простий, і навіть якщо ви готуєте лечо вперше, у вас обов'язково все вийде. Раджу використовувати для приготування лечо перець різного кольору. Взимку порадіє не тільки ваш шлунок, але і очей. Смачного!
- Болгарський перець - 3, 5 кілограма
- Помідорний сік - 3 L
- Цукор - 1, 5 склянки
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 100 мілілітрів
- Оцет 9-проц. - 100 мілілітрів
- Чорний перець горошком - 4 чайних ложки
- Лавровий лист - 4 штуки
1. Готуємо помідорні масу або томатний сік. Для цього очищаємо від шкірки і плодоніжки помідори (попередньо обливши їх окропом), пропускаємо через м'ясорубку або рубаємо блендером. Ставимо на середній вогонь, додаємо приправи і доводимо до кипіння.
2. Промийте і очистіть болгарський перець, наріжте середньої соломкою.
3. Болгарський перець додайте в помідорні масу зі спеціями і варіть протягом 35-40 хвилин.
4. Лечо розлийте по попередньо простерилизованнимбанкам, закатати і кутайте в ковдру. Остигнули банки з лечо з перцю зберігайте в темному, прохолодному місці.