Куряча грудка з салатом
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе не набридає, якщо його правильно готувати. Як основа, воно може вразити вас смаком і поєднанням з новими інгредієнтами. Вам залишається тільки вибрати оригінальний рецепт, наприклад, цей.
Подивіться, як приготувати курячу грудку з салатом "капрізе" . Італійську страву прямо з ресторанного меню. І при цьому воно зі знайомих продуктів, та й робиться просто. Вам тільки потрібно дочекатися курку з духовки. Крім основного гарніру, згасимо шпинат і до всього цього додамо соус і бальзамічний оцет, щоб завершити картину.
- Помідор черрі - 150 грам
- Шпинат - 210 грам
- Моцарелла - 120 грам
- Куряча грудка - 2 штуки
- Італійські трави сушені - 1 Ст. Ложка
- Соус "песто" - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
1. Помідори помийте і розріжте на половинки.
2. Курку змастіть сіллю, перцем і травами. Потім обсмажте її в розігрітій олії на сковороді з кожного боку по 4 хвилини.
3. Далі перекладіть грудку на деко. Надішліть її запікатися на 20 хвилин в духовку при 200 градусах.
4. Тим часом шпинат викладіть масло на сковороду. Гасіть його 2 хвилини, постійно помішуючи. В кінці всипте сіль і перець за смаком.
5. Потім підігрійте оцет в сотейнику протягом 3-х хвилин.
6. На тарілку для подачі викладіть помідори з сиром. Поруч розкладіть шпинат. На нього покладіть курку. Полийте блюдо оцтом і песто. Смачного!