Куряча грудка з паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Смачна курочка швидко і легко!
Запечене куряче філе з болгарським перцем: НЕ важке, але ситне блюдо. Без зайвих зусиль і витрат.
- Болгарський перець - 1 штука
- Куряче філе - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - За смаком
- Твердий сир - 100 грам

Промийте куряче філе. Зріжте залишки шкіри і кісток. У філе гострим ножем зробіть "кишенька" .

Додати сіль, поперчіть. У утворився кишенька викладіть нарізану кільцями болгарський перець.

Зовнішню частину філе змастіть сметаною.

Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його поверх шару сметани. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте куряче філе з паприкою близько 15 хвилин.

Подайте до столу.