Рецепт Куряча грудка з паприкою фото

Куряча грудка з паприкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Смачна курочка швидко і легко!

Опис приготування:

Запечене куряче філе з болгарським перцем: НЕ важке, але ситне блюдо. Без зайвих зусиль і витрат.

  • Болгарський перець - 1 штука
  • Куряче філе - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Твердий сир - 100 грам
куряча грудка з паприкою - фото крок 1
Промийте куряче філе. Зріжте залишки шкіри і кісток. У філе гострим ножем зробіть"кишенька" .
куряча грудка з паприкою - фото крок 2
Додати сіль, поперчіть. У утворився кишенька викладіть нарізану кільцями болгарський перець.
куряча грудка з паприкою - фото крок 3
Зовнішню частину філе змастіть сметаною.
куряча грудка з паприкою - фото крок 4
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть його поверх шару сметани. Розігрійте духовку до 180 градусів і запікайте куряче філе з паприкою близько 15 хвилин.
куряча грудка з паприкою - фото крок 5
Подайте до столу.

Схожі рецепти