Кесаділья з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Любителям овочевих страв рекомендую рецепт кесадільі з овочами. Вона готується легко, швидко і виходить дуже смачною і ситної.
Кесаділья з овочами прикрасить ваш святковий стіл і урізноманітнює буденний обід. Готується вона швидко, виходить смачною і ситної. Я люблю страви яскраві, красиві, одним видом викликають апетит! Кесаділья з овочами саме таке блюдо. Якщо не додавати багато спецій, то можна добре відчути смак і аромат овочів. Унікальний. Обов'язково спробуйте. Смачного!
- Кабачок - 1 штука (невеликий.)
- Червоний болгарський перець - 0, 5 штуки
- Зелений болгарський перець - 0, 5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Помідор - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Лаваш - 2 штуки (або інша коржик.)
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Всі овочі розріжте на маленькі шматочки. За величиною однакові. Сковороду полийте олією і викладіть овочі.
Гасіть овочі до м'якості, тобто до повної їх готовності. Додати сіль, поперчіть за смаком. Можете додати своїх улюблених спецій.
Підготуйте лаваш. Постеліть його на тарілку, викладіть зверху овочеву начинку.
Загорніть лаваш з начинкою. У вас вийшла кесаділья з овочами. Смачне і яскраве блюдо!