Рецепт Картопля з вершковим соусом фото

Картопля з вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Картопля , Вершки , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Хочете зробити картопля на вечерю, але в пошуках підходящого рецепта вже втомилися гортати сторінки інтернету? Ви можете зробити його легко і просто. Розповім, як приготувати картоплю з вершковим соусом.

Опис приготування:

Крім картоплі можна використовувати інші овочі, наприклад, морква, перець. М'ясні фрикадельки зробіть з м'яса птиці, з яловичини або свинини. Подавайте блюдо гарячим, обов'язково з соусом, що утворився в процесі запікання. Картопля прикрасьте свіжою зеленню.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Фарш - 300 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершки - 1, 5-2 склянки
картопля з вершковим соусом - фото крок 1
1. Poperčite сіль і фарш, перемішайте його.
картопля з вершковим соусом - фото крок 2
2. Сформуйте з фаршу невеликі фрикадельки і відкладіть їх в сторону.
картопля з вершковим соусом - фото крок 3
3. Очистіть картоплю і наріжте шматочками середнього або великого розміру.
картопля з вершковим соусом - фото крок 4
4. Викладіть картоплю в форму для запікання, яку попередньо застеліть фольгою, посоліть і поперчіть за смаком.
картопля з вершковим соусом - фото крок 5
5. Додайте в форму до картоплі м'ясні кульки і трохи перемішайте.
картопля з вершковим соусом - фото крок 6
6. Залийте картопля з кульками вершками.
картопля з вершковим соусом - фото крок 7
7. Надішліть картопля в розігрітий до 180 градусів духовку на 100 хвилин.
картопля з вершковим соусом - фото крок 8
8. Подавайте блюдо гарячим, прикрасивши його свіжою зеленню.

Схожі рецепти