Рецепт Качка копчена фото

Качка копчена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Рідкий дим
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Простий рецепт качки копченої - не тільки на свято, але і кожен день. Дивимося і записуємо.

Коптити птицю в домашніх умовах можна і в скороварці, і в коптильні на плиті. Я готую в аерогрилі, вийшло дуже навіть непогано. Для приготування качки копчена нам знадобиться ціла тушка, у мене була не сильно велика, але я все одно її на частини поділила. Дивимося рецепт.

  • Качка - 1, 3 кілограма
  • Рідкий дим - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
качка копчена - фото крок 1
Натріть птицю спеціями (можна готову суміш для копчення використовувати). Змастіть рідким димом. Залиште просочитися на 30-40 хвилин.
качка копчена - фото крок 2
Готуємо в аерогрилі на швидкості 40 хвилин, при температурі 205 З. Крильця прикрийте фольгою, а то згорять. Змащуйте час від часу маслом, щоб скоринка була золотистої.
качка копчена - фото крок 3
Після закінчення часу готовність перевірте, потикав качку ножем.
Наша качка копчена готова. Подаємо з консервацією і горілкою. Смачного!

Схожі рецепти