Рецепт Гарнір Каннінг фото

Гарнір Каннінг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Картопля , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Англійська гарнір дуже нагадує всім знайоме картопляне пюре. На перший погляд - нічого особливого, але це зовсім не так. Приготуйте Каннінг з беконом і зеленою цибулею і переконайтеся в цьому самі!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт приготування гарніру Каннінг. Дуже простий і зрозумілий рецепт. Картопля відварюється, потім змішується з молоком і перетворюється пюре. Залишається лише додати обсмажений зелена цибуля і бекон. Сіль, перець і сметана - за смаком. Гарного вам дня!

  • Картопля - 1 кілограм
  • Часник - 4 зубчики
  • Бекон - 200 грам
  • Молоко - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гарнір Каннінг - фото крок 1
Картопля очищаємо і ставимо вариться до готовності, в процесі додавши у воду зубчики часнику. Бекон дрібно ріжемо.
гарнір Каннінг - фото крок 2
Також дрібно нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо цибулю і бекон на сковороді, на оливковій олії. Смажити 10-15 хвилин.
гарнір Каннінг - фото крок 3
З готового картоплі злийте воду і додайте в нього тепле молоко. За допомогою блендера перетворюємо масу в пюре.
гарнір Каннінг - фото крок 4
Додаємо в пюре бекон, цибуля, сіль, перець і сметану. Перемішуємо.
гарнір Каннінг - фото крок 5
Гарнір готовий! Смачного!

Схожі рецепти