Гарнір Каннінг
(покроковий рецепт з фото)
Англійська гарнір дуже нагадує всім знайоме картопляне пюре. На перший погляд - нічого особливого, але це зовсім не так. Приготуйте Каннінг з беконом і зеленою цибулею і переконайтеся в цьому самі!
Перед вами класичний рецепт приготування гарніру Каннінг. Дуже простий і зрозумілий рецепт. Картопля відварюється, потім змішується з молоком і перетворюється пюре. Залишається лише додати обсмажений зелена цибуля і бекон. Сіль, перець і сметана - за смаком. Гарного вам дня!
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Бекон - 200 грам
- Молоко - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Цибуля зелена - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Картопля очищаємо і ставимо вариться до готовності, в процесі додавши у воду зубчики часнику. Бекон дрібно ріжемо.
Також дрібно нарізаємо зелену цибулю. Обсмажуємо цибулю і бекон на сковороді, на оливковій олії. Смажити 10-15 хвилин.
З готового картоплі злийте воду і додайте в нього тепле молоко. За допомогою блендера перетворюємо масу в пюре.
Додаємо в пюре бекон, цибуля, сіль, перець і сметану. Перемішуємо.
Гарнір готовий! Смачного!