Рецепт Гарбузово-горіхові рулети фото

Гарбузово-горіхові рулети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Здобне дрожевое тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 16
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Для випічки таких рулетиков зазвичай використовується кориця, але в цей раз я вирішив використовувати гарбузово-горіхове наповнення. Записуйте себе рецепт, приготування гарбузово-горіхові рулетів.

Опис приготування:

Процес їх випічки тривалий і вимагає уваги, адже окремо готується тісто, наповнення і глазур. Подавати рулети варто після охолодження і застигання глазурі. Саму глазур можна зробити на основі вершкового сиру або цукрової пудри.

  • Молоко - 2 склянки
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Цукор - 2, 5 склянки(0, 5 склянки для тіста, 2 склянки для начинки)
  • Дріжджі сухі - 2 ¼ Чайних ложок
  • Борошно - 4, 5 склянки
  • Розпушувач - 3/4 чайних ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 3 чайних ложки(2 чайних ложки для тесту, 1 чайна ложка для глазурі)
  • Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
  • Згущене молоко - 0, 5 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Імбир сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Ваніль - 1, 5 чайних ложки(0, 5 чайних ложки для начинки, 1 чайна ложка для глазурі)
  • Грецькі горіхи - 1 Склянка
  • Вершковий сир - 230 грам
  • Цукрова пудра - 2 склянки
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 1
1. Спершу начинка: в каструлю додайте 2 склянки цукру, гарбузове пюре, молоко, корицю, імбир, 0, 5 чайних ложки ванілі. Надішліть каструлю на вогонь.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 2
2. Варіть суміш на середньому вогні до 110 градусів, постійно помішуйте ложкою і стежте, щоб суміш не згорнулася грудочками.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 3
3. По досягненню необхідної температури, зніміть сотейник з вогню і додайте 60 грам вершкового масла, подрібнені волоські горіхи, згущене молоко.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 4
4. Перемішайте гарненько і викладіть все в форму, розрівняйте і накрийте плівкою.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 5
5. Залиште суміш на цілу ніч, щоб вона охолола і сформувалася в єдиний кому, а вранці видаліть суміш з форми.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 6
6. Для тіста: в каструлю або в сковороді змішайте молоко, рослинна олія, 0, 5 склянки цукру, доведіть суміш до кипіння і приберіть з вогню, залиште на 1 годину для охолодження.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 7
7. Спустя час, поверніть на вогонь і нагрійте, але немає аргументів кипіння, вимкніть вогонь. Додайте дріжджі і залиште на 1 хвилину.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 8
8. Додайте до суміші 4 склянки борошна і перемішайте, потім накрийте плівкою і залиште на 1 час.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 9
9. Через годину додайте борошно, що залишилося, соду, розпушувач, сіль.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 10
10. Замісити тісто і накрийте його плівкою, дайте йому постояти ще 1 годину або всю ніч (тоді поставте в холодильник).
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 11
11. Посипте стіл борошном і викладіть тісто, розкачайте його в великий прямокутник.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 12
12. 120 грам вершкового масла розтопіть і змастіть їм тісто.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 13
13. Раніше підготовлену суміш з гарбуза і горіхів розімніть руками в крихту і викладіть на тісто.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 14
14. Загорніть тісто рулетом і гарненько скріпіть краю.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 15
15. Гострим ножем розрізати великий рулет на частини, близько 2, 5 см в товщину.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 16
16. Викладіть рулетики у форму для запікання і дайте їм постояти ще 20 хвилин.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 17
17. Надішліть в розігрітий до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 18
18. Час, що залишився вершкове масло кімнатної температури збийте з вершковим сиром, сіллю, ваніллю до утворення єдиної маси. Змастіть глазур'ю ще теплу випічку.
гарбузово-горіхові рулети - фото крок 19
19. Залиште рулети до охолодження, а потім вже подавайте до столу.

Схожі рецепти