Рецепт Forikol фото

Forikol
(покроковий рецепт з фото)

Норвезька кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Баранина
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Традиційне норвезьке страва форікол в домашніх умовах готується швидко і легко, зате нове смакове поєднання не залишить вас байдужим! баранина, спеції і капуста - Усе, що вам знадобиться!

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати форікол, справжню кулінарну знахідку для любителів ситних м'ясних страв, які при цьому всім легко готуються. За рахунок додавання капусти тут специфічний запах баранини забирається, та й саме м'ясо стає дивно ніжним. Так що не лінуйтеся спробувати цей економний і простий рецепт форікола!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Баранина - 1 кілограм
  • Перець горошком - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Вода - 300 мілілітрів
Forikol - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Баранину розморозимо, і, якщо треба, рубаємо на шматки.
Forikol - фото крок 2
2. Капусту рубаємо великими шматками.
Forikol - фото крок 3
3. На дно казанка або каструлі з товстими стінками викладаємо частину баранини, солимо і перчимо.
Forikol - фото крок 4
4. Накриваємо шаром капустяного листя.
Forikol - фото крок 5
5. Знову шар м'яса. Солимо і перчимо, не забуваємо. І так пошарово, поки інгредієнти не закінчаться. Капустяний останній шар теж посипаємо сіллю і перцем.
Forikol - фото крок 6
6. Заливаємо воду, ставимо на мінімальний вогонь, закриємо кришкою, я тону 2 годину.
Forikol - фото крок 7
7. Готово! Подавати з гарніром з картоплі або окремо.

Схожі рецепти