CMC на корейській мові
(покроковий рецепт з фото)
Щось я останнім часом все частіше стала звертатися до корейської кухні. А все тому, напевно, що мені подобається щось гостреньке і свіже. А також мене приводять у захват поєднання різних смаків.
А в цей раз я вирішила зробити щось абсолютно несподіване. Ознайомтеся з тим, як приготувати Кукса по-корейськи. Це такий вид супу, який має багато варіацій. Його можна їсти і холодним, і гарячим. Інгредієнти міняйте на свій розсуд. І можливо подати вегетаріанський варіант.
- Тонкі спагетті - 400 грам
- Яловичина на кістці - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сухі трави - За смаком
- Зіра - За смаком
- Гострий перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - За смаком
- Оцет - За смаком
Спочатку відваріть м'ясо у воді до готовності (близько 1, 5 годин). Бульйон підсолити. Не забувайте прибирати пінку. У готовий бульйон додайте сухі трави і зіру.
Окремо відваріть спагетті. Промийте їх і відкиньте на друшляк.
Лук почистіть і наріжте. Обсмажте його в маслі.
Через хвилин 5 до цибулі додайте дрібно нарізану моркву. Перемішайте інгредієнти.
Далет чистий, помийте і наріжте невеликий соломкою картопля. Додайте його в сковороду.
Готуйте овочі до м'якості картоплі. Потім додайте до них томатну пасту.
Перемішайте продукти. Смажте їх протягом 5-7 хвилин.
Наріжте готове м'ясо, огірок і помідор.
На дно порціонної тарілки для подачі укладіть спагетті.
Далі укладіть піджарку і нарізані продукти.
Залийте блюдо бульйоном. Додайте в нього соєвий соус, перець і оцет. Смачного!