Буряковий гарнір з кілечкой
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Прекрасний і оригінальний, але дуже простий гарнір підійде і до риби, і до курки, і до м'яса. У мене відмінно підійшов до тушкованого м'яса. Готується буквально 10 хвилин і чудово поєднується з кілечкой.
Опис приготування:
Гарнір - найпростіший! всього 3 інгредієнта: буряк, часник і кілька. Готується швидко і просто. Непогано буде додати сюди нарізані волоські горіхи, заправити сметаною або майонезом, прикрасити зеленню. Обов'язково приготуйте і зробіть свій стіл.
- Буряк варена - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Kilkee - 6 штук
- Крем - 4 чайних ложки
- Лимонний сік - 0, 4 чайних ложки
- Хрін - 1 Чайна ложка
- Хліб - 1 скибочку
- Перець болгарський - 1/2 штуки
Буряк натріть на крупній тертці, додайте натертий або пропущений через прес часник.
Збризніть буряк лимонним соком, додайте хрін і перемішайте. Викладіть на тарілку, зверху розкладіть кільку.
З хліба виріжте сердечка, подайте разом з гарніром.
Прикрашаємо філе краплями сметани або майонезу і кільцями перцю.
Подаємо як гарнір. У мене з тушкованим м'ясом. Або з куркою, або з рибою. Смачного!