Рецепт Буряковий гарнір з кілечкой фото

Буряковий гарнір з кілечкой
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Буряк , Овочі , Риба та морепродукти , Часник
Роздільне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Прекрасний і оригінальний, але дуже простий гарнір підійде і до риби, і до курки, і до м'яса. У мене відмінно підійшов до тушкованого м'яса. Готується буквально 10 хвилин і чудово поєднується з кілечкой.

Опис приготування:

Гарнір - найпростіший! всього 3 інгредієнта: буряк, часник і кілька. Готується швидко і просто. Непогано буде додати сюди нарізані волоські горіхи, заправити сметаною або майонезом, прикрасити зеленню. Обов'язково приготуйте і зробіть свій стіл.

  • Буряк варена - 2 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Kilkee - 6 штук
  • Крем - 4 чайних ложки
  • Лимонний сік - 0, 4 чайних ложки
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Хліб - 1 скибочку
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
буряковий гарнір з кілечкой - фото крок 1
Буряк натріть на крупній тертці, додайте натертий або пропущений через прес часник.
буряковий гарнір з кілечкой - фото крок 2
Збризніть буряк лимонним соком, додайте хрін і перемішайте. Викладіть на тарілку, зверху розкладіть кільку.
буряковий гарнір з кілечкой - фото крок 3
З хліба виріжте сердечка, подайте разом з гарніром.
буряковий гарнір з кілечкой - фото крок 4
Прикрашаємо філе краплями сметани або майонезу і кільцями перцю.
буряковий гарнір з кілечкой - фото крок 5
Подаємо як гарнір. У мене з тушкованим м'ясом. Або з куркою, або з рибою. Смачного!

Схожі рецепти