Рецепт Блюдо фото

Блюдо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри , Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Блюдо - блюдо болгарської кухні. Являє собою смажені овочі, які подаються в якості гарячого або холодним - у вигляді салату. Дуже просто готується і вражає гармонією смаку.

Опис приготування:

Рецепт традиційний, болгарська, тому точно дотримуйтесь рецептом, технології приготування і у вас вийде відмінний, смачна страва.

  • Баклажан - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатний сік - 200 мілілітрів
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
блюдо - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
блюдо - фото крок 2
Лук наріжте півкільцями, моркву натріть.
блюдо - фото крок 3
Лук обсмажте до золотистого.
блюдо - фото крок 4
Додайте моркву, обсмажте все разом.
блюдо - фото крок 5
Влийте томатний сік і трохи тушкуйте.
блюдо - фото крок 6
Баклажан наріжте кубиком.
блюдо - фото крок 7
Додайте в сотейник, тушкуйте.
блюдо - фото крок 8
Перець наріжте кубиком, додайте в блюдо і тушкуйте до готовності перцю.
блюдо - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти