Блюдо
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо - блюдо болгарської кухні. Являє собою смажені овочі, які подаються в якості гарячого або холодним - у вигляді салату. Дуже просто готується і вражає гармонією смаку.
Рецепт традиційний, болгарська, тому точно дотримуйтесь рецептом, технології приготування і у вас вийде відмінний, смачна страва.
- Баклажан - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Лук наріжте півкільцями, моркву натріть.
Лук обсмажте до золотистого.
Додайте моркву, обсмажте все разом.
Влийте томатний сік і трохи тушкуйте.
Баклажан наріжте кубиком.
Додайте в сотейник, тушкуйте.
Перець наріжте кубиком, додайте в блюдо і тушкуйте до готовності перцю.
Смачного!