Рецепт Баранина з локшиною фото

Баранина з локшиною
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу запропонувати вам дуже цікаве блюдо в азіатському стилі, яке мене навчила готувати моя хороша подруга. Така баранина з локшиною виходить дуже смачною, вельми ситної і трохи пікантною.


Якщо чесно сама б я навряд чи додумалася до такого цікавого поєднання інгредієнтів, і якби подруга не розповіла мені, як приготувати баранину з локшиною, я б так і не спробувала це приголомшливе блюдо. Насправді смак у нього виходить дійсно трохи незвичний, але всім любителям баранини воно безумовно сподобається. До речі, соєвий соус і соус чилі надають м'ясу пікантність, тому якщо ви не любите гостре, то можете виключити чилі соус або додати його менше. В іншому все дуже просто, тому ви зробите баранину з локшиною швидко і без особливих зусиль.

1) Для початку ми гарненько промиваємо м'ясо і зрізаємо з нього різні плівочки і жили, нарезам баранину тонкими смужками. Зелена цибуля також промиваємо і білу його частина ріжемо півкільцями, часник чистимо і подрібнюємо.

2) Наливаємо в каструлю воду і відварюємо в ній локшину до повної готовності, воду слід трохи посолити.

3) У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому баранину на сильному вогні. Смажимо м'ясо приблизно 2-3 хвилин, після чого додаємо подрібнений часник і цибулю-порей, продовжуємо смажити все ще 2 хвилини.

4) Тепер наливаємо в сковорідку бульйон, соєвий соус і соус чилі, солимо і перчимо все за смаком і тушкуємо м'ясо 5-6 хвилин.

5) Готову локшину відкидаємо на друшляк і викладаємо на сковороду до баранини, прогреваем все буквально 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

Ось в принципі і все, наше блюдо готово, і його можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!


  • Баранина - 450 грам
  • Локшина - 150 грам
  • Бульйон м'ясний - 250 мілілітрів
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Соус чилі - 2-3 капель
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
Якщо чесно сама б я навряд чи додумалася до такого цікавого поєднання інгредієнтів, і якби подруга не розповіла мені, як приготувати баранину з локшиною, я б так і не спробувала це приголомшливе блюдо. Насправді смак у нього виходить дійсно трохи незвичний, але всім любителям баранини воно безумовно сподобається. До речі, соєвий соус і соус чилі надають м'ясу пікантність, тому якщо ви не любите гостре, то можете виключити чилі соус або додати його менше. В іншому все дуже просто, тому ви зробите баранину з локшиною швидко і без особливих зусиль.

1) Для початку ми гарненько промиваємо м'ясо і зрізаємо з нього різні плівочки і жили, нарезам баранину тонкими смужками. Зелена цибуля також промиваємо і білу його частина ріжемо півкільцями, часник чистимо і подрібнюємо.

2) Наливаємо в каструлю воду і відварюємо в ній локшину до повної готовності, воду слід трохи посолити.

3) У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому баранину на сильному вогні. Смажимо м'ясо приблизно 2-3 хвилин, після чого додаємо подрібнений часник і цибулю-порей, продовжуємо смажити все ще 2 хвилини.

4) Тепер наливаємо в сковорідку бульйон, соєвий соус і соус чилі, солимо і перчимо все за смаком і тушкуємо м'ясо 5-6 хвилин.

5) Готову локшину відкидаємо на друшляк і викладаємо на сковороду до баранини, прогреваем все буквально 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

Ось в принципі і все, наше блюдо готово, і його можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти