Рецепт Ayntopf фото

Ayntopf
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Птах , Картопля , Бобові , Квасоля , Курка , Яловичина , Морква
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Гість з німецької кухні, суп"Аайнтопф" , вже встиг заслужити повагу на наших столах і кухнях. Дуже ситний і смачний, він може бути і першим, і другою стравою. Спробуйте його приготувати!

Опис приготування:

Хочу поділитися чудовим рецептом, як приготувати"Айнтопф" . Приголомшливо смачний і простий у приготуванні суп. У Німеччині він вживається вже протягом довгих років і є дуже популярним варіантом для сімейного обіду або вечері. Подавати такий супік можна з зеленню або сметаною.

  • Свинина або яловичина - 500 грам
  • Куряче філе - 300 грам
  • Морква - 300 грам
  • Картопля - 500 грам
  • Горох - 250 грам
  • Квасоля стручкова - 250 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець, часник - За смаком
  • Вода - За смаком
1
М'ясо порізати на кубики, викладіть в каструлю, влийте 1, 5 склянки води і масло. Фурункули. Варіть м'ясо 15 хвилин.
2
Тим часом очистіть і крупно поріжте овочі.
3
Перекладіть овочі до м'яса, додайте спеції і залийте водою, щоб овочі були повністю покриті.
4
Варіть 45 хвилин. Після виключення дайте настоятися 10 хвилин. А потім подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти