Ayntopf
(покроковий рецепт з фото)
Гість з німецької кухні, суп "аайнтопф", вже встиг заслужити повагу на наших столах і кухнях. Дуже ситний і смачний, він може бути і першим, і другою стравою. Спробуйте його приготувати!
Хочу поділитися чудовим рецептом, як приготувати "айнтопф" . Приголомшливо смачний і простий у приготуванні суп. У Німеччині він вживається вже протягом довгих років і є дуже популярним варіантом для сімейного обіду або вечері. Подавати такий супік можна з зеленню або сметаною.
- Свинина або яловичина - 500 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Морква - 300 грам
- Картопля - 500 грам
- Горох - 250 грам
- Квасоля стручкова - 250 грам
- Рослинна олія - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець, часник - За смаком
- Вода - За смаком
1
М'ясо порізати на кубики, викладіть в каструлю, влийте 1, 5 склянки води і масло. Фурункули. Варіть м'ясо 15 хвилин.
2
Тим часом очистіть і крупно поріжте овочі.
3
Перекладіть овочі до м'яса, додайте спеції і залийте водою, щоб овочі були повністю покриті.
4
Варіть 45 хвилин. Після виключення дайте настоятися 10 хвилин. А потім подавайте до столу. Смачного!