Antipasto
(покроковий рецепт з фото)
Антипасти в перекладі з італійської означає "перед їжею" . Ця страва може послужити як закускою, так і салатом. Готується з копченою ковбасою та іншими улюбленими італійцями інгредієнтами.
Antipasto - традиційне італійське блюдо. Його готують як холодним, як гарячим. Я пропоную вам рецепт атіпасто холодного. Для салату і закуски він найбільше підходить, тільки розігрує апетит перед головним гарячою стравою. Крім інгредієнтів, які перерахувала я, можете додати свої улюблені, бажано, популярні в італійській кухні. Обов'язково спробуйте це блюдо!
- Копчена ковбаса - 200 грам
- Маслини - 100 грам
- Зелені оливки - 100 грам
- Мариновані печериці - 150-200 грам
- Червоний винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Сир Моцарелла - 200 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте копчену ковбасу, сир Моцарелла невеликими кубиками, однакового розміру.
Можете так само нарізати мариновані печериці, але я вважаю за краще використовувати для антипасто маленькі грибочки, щоб їх не довелося нарізати і салат виглядав нарядно. Змішайте всі інгредієнти і полийте червоним винним оцтом.
Оберніть вашу салатницю з антипасто харчовою плівкою або покладіть в целофановий пакет. Поставте в холодильник, мінімум на 20 хвилин.
Подавайте ще холодний антипасто посолити і поперчити за смаком. Смачного.