Рецепт Aʙxazuri фото

Aʙxazuri
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Любі друзі, хочеться поділитися з вами рецептом традиційної страви грузинської кухні. Ви дізнаєтеся, як приготувати Абхазура. Цим блюдом ви зможете підкорити всіх гостей, не сумнівайтеся!

Опис приготування:

Це прекрасне блюдо відмінно зможе урізноманітнити ваш звичний раціон своєю багатогранністю. Завдяки унікальним спецій ці котлетки набувають автентичний смак, який не схожий ні на що інше. Смачні та ароматні котлетки прекрасно виглядатимуть на повсякденному столі.

  • Молода яловичина - 300 грам
  • Сало - 150 грам
  • Базилік - 1 штука
  • Часник - 2 склянки
  • Перець - 1 штука
  • Ucho-сунелі, кейбер - по 1 Чайна ложка
  • Гранати - 120 грам
  • Лук білий - 1 штука
  • Жирова сітка - За смаком
1
Яловичину з салом перекрутити за допомогою м'ясорубки.
2
Додайте у фарш дрібно посічену свіжу зелень, цибуля, часник, гострий перець, зерна граната і спеції. Ретельно все перемішайте до однорідності.
3
Сітку нарізаємо на смужки, а з фаршу формуємо котлетки. Кожен овал фаршу загортаємо в сітку.
4
На розпечену сковороду додаємо рослинне масло і починаємо обсмажувати котлетки з двох сторін до готовності на середньому вогні.
5
Блюдо готово, смачного! При подачі Абхазура прикрашаємо зернами граната і нарізаною цибулею.

Схожі рецепти