Зелена квасоля
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Мій улюблений рецепт приготування зеленої квасолі в домашніх умовах - перед вами! всім, хто захоплюється здоровим харчуванням і правильної їжею, рекомендую обов'язково спробувати! смачно, ситно і корисно!
Опис приготування:
Розповім вам, як приготувати зелену квасолю в домашніх умовах. І якщо ви все ще думаєте, що здорова їжа - це не ваше, то знайте, що головне - навчитися правильно готувати! Ця страва ідеально! І я допоможу зробити зелену квасолю в домашніх умовах смачну і корисну!
- Зелена квасоля - 600 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Масло оливкове - 2 чайних ложки
- Спеції - За смаком
1. Для початку добре промиємо квасоля (у мене була заморожена). Якщо у вас не порізана, то ріжемо на шматочки. Готуємо підсолений окріп.
2. Blanshiruem приклад 5 хвилин і відкинемо на друшляк.
3. Тепер щедро посипаємо спеціями і подрібненим часником, викладаємо на деко. Запікаємо приблизно 15 хвилин в розігрітій до 190 градусів духовці.
4. І ось така краса вийде. Рекомендую!