Рецепт Зелена квасоля на сковороді фото

Зелена квасоля на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Часник
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Для всіх любителів зеленої квасолі цей рецепт виявиться ідеальним. Сьогодні я розповім, як приготувати зелену квасолю на сковороді. Приготування зовсім просте і швидке, переконайтеся самі.

Секрет цього рецепта полягає в його простоті. У підсумку ви отримуєте соковите, ароматне блюдо, яке відмінно підійде не тільки як гарнір, але і як самостійне блюдо. Зелена квасоля багата вітамінами та поживними властивостями, тому вона стане вашим фаворитом буквально з першої секунди.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Червоний перець, пластівці - 1/2 чайних ложки
  • Зелена квасоля - 600 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
1
Зелену стручкову квасолю необхідно очистити і промити. Після цього на розігріту сковороду додаємо оливкову олію. Як тільки масло нагріється, додаємо червоний перець, ретельно перемішуємо.
2
Додаємо в сковороду зелену квасолю і смажимо протягом 7-10 хвилин. Далі додаємо подрібнений часник, сіль і тушкуємо до тих пір, поки часник не стане золотистого відтінку.
3
Далі додаємо в сковороду зовсім небагато води і накриваємо кришкою. Так зелена квасоля може увібрати в себе всі аромати і буде неймовірно м'якою. Готуємо протягом 2 хвилин і подаємо блюдо до столу. Зелена квасоля в сковороді готова, смачного!

Схожі рецепти