Зелена квасоля на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів зеленої квасолі цей рецепт виявиться ідеальним. Сьогодні я розповім, як приготувати зелену квасолю на сковороді. Приготування зовсім просте і швидке, переконайтеся самі.
Секрет цього рецепта полягає в його простоті. У підсумку ви отримуєте соковите, ароматне блюдо, яке відмінно підійде не тільки як гарнір, але і як самостійне блюдо. Зелена квасоля багата вітамінами та поживними властивостями, тому вона стане вашим фаворитом буквально з першої секунди.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Червоний перець, пластівці - 1/2 чайних ложки
- Зелена квасоля - 600 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
1
Зелену стручкову квасолю необхідно очистити і промити. Після цього на розігріту сковороду додаємо оливкову олію. Як тільки масло нагріється, додаємо червоний перець, ретельно перемішуємо.
2
Додаємо в сковороду зелену квасолю і смажимо протягом 7-10 хвилин. Далі додаємо подрібнений часник, сіль і тушкуємо до тих пір, поки часник не стане золотистого відтінку.
3
Далі додаємо в сковороду зовсім небагато води і накриваємо кришкою. Так зелена квасоля може увібрати в себе всі аромати і буде неймовірно м'якою. Готуємо протягом 2 хвилин і подаємо блюдо до столу. Зелена квасоля в сковороді готова, смачного!