Зелена квасоля з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую приготувати смачне, легке блюдо, яке дуже люблять їсти на ланч в Азії. Таким блюдом можна нагодувати велику кількість людей, так як готується воно просто і за смаком - чарівно.
Буквально за 15 хвилин у вас вийде дуже просте і смачне вегетаріанське блюдо. Як приготувати зелену квасолю з грибами за лічені хвилини, підказав вам мій рецепт. Також, якщо ви не вегетаріанець, ви легко можете використовувати мій рецепт як приготування гарніру, адже він чудово буде поєднуватися як з рибою, так і з соковитим стейком. Смачного!
- Зелена квасоля - 0, 5 кілограма
- Печериці - 200 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
Свіжу зелену квасолю помийте під проточною водою. Якщо ж у вас квасоля заморожена, то приготуйте її по інструкції на упаковці.
Надішліть спаржу в невелику ємність, залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипіла, знімайте ємність з вогню, а квасоля промийте холодною водою.
Промийте і очистіть гриби і цибулю. Гриби наріжте пластинками, цибуля - дрібним кубиком. У розігріту сковорідку відправте обидва види масла і обсмажте цибулю з грибами на великому вогні протягом 3-5 хвилин.
Надішліть до грибів з цибулею спаржу, кунжутну олію, соєвий соус, сіль і перець. Ретельно перемішайте і тушкуйте протягом 1 хвилини.
Подавайте овочі теплими.