Рецепт Зелена квасоля з грибами фото

Зелена квасоля з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Рекомендую приготувати смачне, легке блюдо, яке дуже люблять їсти на ланч в Азії. Таким блюдом можна нагодувати велику кількість людей, так як готується воно просто і за смаком - чарівно.

Опис приготування:

Буквально за 15 хвилин у вас вийде дуже просте і смачне вегетаріанське блюдо. Як приготувати зелену квасолю з грибами за лічені хвилини, підказав вам мій рецепт. Також, якщо ви не вегетаріанець, ви легко можете використовувати мій рецепт як приготування гарніру, адже він чудово буде поєднуватися як з рибою, так і з соковитим стейком. Смачного!


  • Зелена квасоля - 0, 5 кілограма
  • Печериці - 200 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
зелена квасоля з грибами - фото крок 1
Свіжу зелену квасолю помийте під проточною водою. Якщо ж у вас квасоля заморожена, то приготуйте її по інструкції на упаковці.
зелена квасоля з грибами - фото крок 2
Надішліть спаржу в невелику ємність, залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипіла, знімайте ємність з вогню, а квасоля промийте холодною водою.
зелена квасоля з грибами - фото крок 3
Промийте і очистіть гриби і цибулю. Гриби наріжте пластинками, цибуля - дрібним кубиком. У розігріту сковорідку відправте обидва види масла і обсмажте цибулю з грибами на великому вогні протягом 3-5 хвилин.
зелена квасоля з грибами - фото крок 4
Надішліть до грибів з цибулею спаржу, кунжутну олію, соєвий соус, сіль і перець. Ретельно перемішайте і тушкуйте протягом 1 хвилини.
зелена квасоля з грибами - фото крок 5
Подавайте овочі теплими.

Схожі рецепти