Рецепт Яловичий суп фото

Яловичий суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід
Супи

Рецепт приготування супу з яловичої рульки і овочів на яловичому бульйоні, приправленого травами.

Секрет цього супу в тому, що овочі і яловичина повинні довго кипіти на слабкому вогні. Тоді яловичина стає ніжною, а овочі вбирають запахи супу. Яловичий суп готується з яловичої рульки, при бажанні її можна замінити іншим яловичому м'ясом.

  • Яловича рулька - 450 грам
  • Помідори - 110 грам
  • Перлова крупа - 80 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Селера - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Кмин - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Яловичий бульйон - 1, 2 L
яловичий суп - фото крок 1
1. Відрізати зайвий жир від м'яса. Яловичину нарізати кубиками 1, 5 см. Налити яловичий бульйон у велику каструлю і додати яловичі кубики. Довести до кипіння і скрутити вогонь. Накрити кришкою і дати покипіти на маленькому вогні.
яловичий суп - фото крок 2
2. Поки кипить яловичина, готуємо овочі. Нарізати моркву, цибуля, селера, помідори великими шматочками. Додати крупно нарізану моркву, цибуля, помідори і селеру в каструлю з яловичиною і добре перемішати. Дати супу покипіти 2 годину 45 хвилин, кілька разів перемішуючи в процесі приготування. Почистити і порізати кубиками картоплю і додати його в суп. Накрити кришкою і дати покипіти ще 45 хвилин, поки картопля не приготується.
яловичий суп - фото крок 3
3. Подати суп гарячим з білим хлібом.

Схожі рецепти