Яловичина з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх гостей смачною стравою? Приготуйте чудову яловичину з лимоном. М'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а лимонний соус додає особливу пікантності страві!
До вашої уваги - простий рецепт приготування яловичини з лимоном. Яловичина обсмажується на сковороді і подається з пікантним лимонним соусом. Блюдо підходить для обіду або вечері. Обов'язково приготуйте який-небудь гарнір, можна зварити картоплю або гречку. Хай щастить!
- Яловичина - 400 грам
- Вершкове масло - 20 грам
- Петрушка - 4 штуки (гілочки)
- Соус соєвий - 20 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Часник - 2 зубчики
Яловичину наріжте довгастими шматочками, товщиною 3-4 мм.
Викладаємо м'ясо на харчову плівку і гарненько відбиваємо. Солимо і перчимо до смаку.
Розтопіть в сковороді вершкове масло, обсмажте яловичину з двох сторін. За 30 секунд з кожної.
Перекладіть м'ясо в тарілку.
У тому ж маслі обсмажуємо подрібнений часник і зелень. Потім вливаємо соєвий соус і лимонний сік. Знімаємо сковороду з вогню.
Поливаємо яловичину готовим соусом. Смачного!