Рецепт Яловичина в вершках фото

Яловичина в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати яловичину в вершках, допоможе нагодувати сім'ю ніжним, тающим м'ясом, попередньо промаринуватися в спеціях з додаванням меду. Блюдо гідно бути в скарбничці сімейних рецептів.

Опис приготування:

Для того, щоб отримати смачний, ніжний і тане в роті м'ясний продукт, попередньо необхідно замаринувати яловичину в меді з додаванням спецій. М'ясо можна подавати на святковий стіл. Таке блюдо добре підійде для сімейної вечері, також воно може прикрасити святковий стіл.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Вершки - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Мед рідкий - 1 Ст. Ложка
яловичина в вершках - фото крок 1
1. М'ясо промийте, промокніть паперовим рушником. Яловичину наріжте поперек волокон смужками. Викладіть в спеціальний посуд для приготування.
яловичина в вершках - фото крок 2
2. Поперчіть м'ясо. Додайте спеції. Все перемішайте. Додати сіль.
яловичина в вершках - фото крок 3
3. Додайте до м'яса мед. Всі продукти добре перемішайте. Накрийте м'ясо і відставте на годину-дві для просочення маринадом. Чистий цибулю, подрібніть його на невеликі шматочки. Додайте до м'яса. Всі продукти складіть в сотейник або казан для приготування.
яловичина в вершках - фото крок 4
4. Поставте на піч для гасіння. При необхідності влийте рослинне масло. Після того, як м'ясо стало м'яким, додайте вершки. Гасіть ще кілька хвилин.
яловичина в вершках - фото крок 5
5. Як гарнір чудово підійде салат з овочів. Подрібніть помідори, огірки, додайте часник. Заправте оливковою олією. Подавайте все разом.

Схожі рецепти