Рецепт Яловичина під соусом бешамель фото

Яловичина під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Ця страва - справжнє кулінарне диво! Судіть самі: воно і ситне, і готується швидко, і подобається абсолютно всім, починаючи від витончених гурманів, і закінчуючи моїм дідусем, який їсть абсолютно все!

Опис приготування:

Перед вами рецепт приготування яловичини під соусом"Бешамель" , і я з радістю розповім, як приготувати цей ніжний делікатес! Можна брати яловичину цільним шматком, але тоді треба дрібно різати м'ясо, а можна взяти відразу готовий фарш, як зробила я. В іншому ж тут ніяких нюансом немає. Давайте приступимо!

  • Фарш - 500 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Luk-salotų - 1-2 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Бульйон - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Борошно - 25 грам
  • Крем - 200 грам
  • Shyerri - 200 грам
  • Спеції - За смаком
яловичина під соусом бешамель - фото крок 1
1. Для початку гарненько обсмажити фарш, поки зайва рідина не піде. Потім додамо часник і цибулю, обсмажити пару хвилин, потім вливаємо бульйон і додаємо спеції.
яловичина під соусом бешамель - фото крок 2
2. Потім вливаємо шеррі, зменшимо вогонь і тушкуємо до готовності. Знімаємо поки з вогню.
яловичина під соусом бешамель - фото крок 3
3. Окремо зробимо соус: масло розтопити, обсмажити на ньому муку, а потім вливаємо сметану і перемішуємо. Спеції - за смаком. Як закипить, увариться і стане густим, соус готовий!
яловичина під соусом бешамель - фото крок 4
4. Залишилося тепер додати соус до м'яса, перемішати і підігріти все разом.
яловичина під соусом бешамель - фото крок 5
5. Подавайте з улюбленим гарніром і насолоджуйтеся смаком!

Схожі рецепти