Яловичина під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва - справжнє кулінарне диво! Судіть самі: воно і ситне, і готується швидко, і подобається абсолютно всім, починаючи від витончених гурманів, і закінчуючи моїм дідусем, який їсть абсолютно все!
Перед вами рецепт приготування яловичини під соусом "бешамель", і я з радістю розповім, як приготувати цей ніжний делікатес! Можна брати яловичину цільним шматком, але тоді треба дрібно різати м'ясо, а можна взяти відразу готовий фарш, як зробила я. В іншому ж тут ніяких нюансом немає. Давайте приступимо!
- Фарш - 500 грам
- Печериці - 100 грам
- Luk-salotų - 1-2 штук
- Часник - 4 зубчики
- Бульйон - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 25 грам
- Борошно - 25 грам
- Крем - 200 грам
- Shyerri - 200 грам
- Спеції - За смаком
1. Для початку гарненько обсмажити фарш, поки зайва рідина не піде. Потім додамо часник і цибулю, обсмажити пару хвилин, потім вливаємо бульйон і додаємо спеції.
2. Потім вливаємо шеррі, зменшимо вогонь і тушкуємо до готовності. Знімаємо поки з вогню.
3. Окремо зробимо соус: масло розтопити, обсмажити на ньому муку, а потім вливаємо сметану і перемішуємо. Спеції - за смаком. Як закипить, увариться і стане густим, соус готовий!
4. Залишилося тепер додати соус до м'яса, перемішати і підігріти все разом.
5. Подавайте з улюбленим гарніром і насолоджуйтеся смаком!