Рецепт Вершковий соус до сьомги фото

Вершковий соус до сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід , Легка вечеря
Соуси , До риби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Вершковий соус універсальний тим, що підходить майже до всіх страв. Я зазвичай готую вершковий соус до сьомги, так як його м'який і ніжний смак не перебиває, а лише доповнює і підсилює смак цієї риби.

Опис приготування:

Соуси займають дуже важливе місце в приготуванні, вони здатні наповнити страви яскравими фарбами і надати самий неймовірний смак. І сьогодні мені хотілося б поділитися рецептом, як приготувати вершковий соус до сьомги. Зазвичай я роблю такий соус на сімейні святкові застілля. Звичайно, сьомга сама по собі жирна рибка, і, здавалося б, вершковий соус тільки обтяжить її, але, як не дивно, вершковий соус до сьомги ідеально підходить. Виходить неймовірно смачне і легке блюдо.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 125 мілілітрів
  • Вершки 30% - 125 мілілітрів
  • Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
вершковий соус до сьомги - фото крок 1
Вершкове масло розтопіть на гарячій сковороді.
вершковий соус до сьомги - фото крок 2
Коли масло розтопиться, влийте вино і варіть, поки воно не випарується наполовину.
вершковий соус до сьомги - фото крок 3
Додайте сушену петрушку, протомитися одну хвилину.
вершковий соус до сьомги - фото крок 4
Тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влийте вершки. Доведіть до кипіння, приправити сіллю, поперчіть - і соус готовий!

Схожі рецепти