Вегетаріанські хот-доги
(покроковий рецепт з фото)
Хот-дог або сосиска в булці - це блюдо є втіленням простоти. Тому, напевно, воно і стало таким популярним у всьому світі. Вегетаріанські хот-доги не менше смачні, ніж звичайні!
Простіше цього рецепта навряд чи що можна придумати, хіба що шматок ковбаси, запечений на прутику над вугіллям. Додатковий аромат хот-догів може надати суміш рослинного масла з сушеним часником або інший пряністю, але смак самого страви від цього мало зміниться. Щоб хот-дог приніс більше користі, замість кетчупу використовуйте сметанно-майонезний соус.
- Булочки - 4 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Имбирная паста - 1 Чайна ложка
- Часникова паста - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 1 штука
- Зелений чилі - 1 штука
- Паприка - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Морква - 1 штука
- Твердий сир - 50 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Нагрійте масло в сковороді, обсмажте подрібнену цибулю з імбирної і часниковою пастою. Додайте чилі і обсмажте суміш до напівпрозорості.
2. Додайте помідори, морква і болгарський перець. Обсмажте протягом однієї хвилини.
3. Помістіть подрібнені гриби в сковороду з овочами.
4. Додайте столову ложку томатної пасти, протушкувати овочі до готовності.
5. Помістіть готову начинку в булочки і насолоджуйтеся вегетаріанськими хот-догами.