Торнадо-доги
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для любителів фастфуда розповім, як приготувати торнадо-доги, дуже смачну сосиску з тестом на паличці, яку необхідно випікати в духовці і подавати з гострим смачним соусом.
Іноді можна порадувати своїх гостей не тільки неймовірно смачним, але і дуже оригінальним на вигляд блюдом. Тому розповім, як приготувати торнадо-доги в духовці. Ви також можете приготувати таке блюдо у фритюрі, розігрів достатню кількість масла. Використовуйте класичне дріжджове тісто, приготування якого, напевно, знає кожна господиня. Обов'язково приготуйте гірчичний соус, з ним сосиски будуть ще смачніше.
- Сосиски - 5-6 штук
- Дріжджове тісто - 200 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Солодка гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Гостра гірчиця - 1 Чайна ложка
- Винний оцет - За смаком
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку розріжте соски на дві частини, якщо вони у вас занадто довгі. Потім надіньте їх на шпажки і за допомогою ножа зробіть спіральний розріз по всій довгі сосиски, поступово прокручуючи її.
2. Злегка розтягніть сосиски на шпажках. Потім дріжджове тісто розрізати на смужки і обкрутить ними шпажку між сосисками. Викладіть їх на деко і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
3. Приготуйте соус: змішайте майонез, мідь, солодку гірчицю, гостру гірчицю, винний оцет, Сіль і перець. Добре перемішайте.
4. Подавайте гарячі сосиски з соусом. Смачного!